-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Újabb filmes kérdés. Egy mkvról mivel tudom leszedni ac3-ba a hangsávot, és mivel lehet ezt az ac3at rátenni egy másik mkvra (a meglévő mellé)?
-
xKacsax
aktív tag
Köszi Hunfatal és Cigam végül az MP3DirectCut maradt, egyszerű, gyors, könnyen kezelhető és magyar köszi
Verba volant, scripta manent.
-
-
fatal`
titán
Mivel lehet a legegyszerűbben feliratot időzíteni?
-
xKacsax
aktív tag
Hello, kérdésem az lenne hogy milyen program ami képes felvenni akár 20-30 perc hanganyagot és menteni azt akár mp3 formátumban mellesleg ingyenes. Kérlek segítsetek elég sürgős lenne.
Verba volant, scripta manent.
-
canniball
nagyúr
válasz fatal` #19083 üzenetére
Most hogy mondod az AIDA64-ben tényleg van ilyen. Egy gondom viszont van vele: csak a Fájl-> Beállítások-> Hardverfigyelés-> LCD-> Naplózás menüpontot találtam mint be/kikapcsolási lehetőséget. Mivel nem akarom hogy folyamatosan fusson elég macerás mindig ide navigálni, nincs valami egyszerűbb módszer? Pl. nem lehet valahogy betenni a Kedvencek közé?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
... W7 alatt a háttérben futva tudja logolni a CPU használatot? Az sem baj ha a változások mellé oda tudja tenni hogy mi történt éppen.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
-
ledger
tag
Sziasztok!
Szerintetek lehet olyat csinálni a Netlimiterrel ,hogy egy gépre telepítem, és nem csak a saját gépemet látja hanem a a routerbe dugott többi gép adatforgalom sebességét is mutatja ugyan olyan részletesen mint amelyiken telepítve van?
Az enyémmel együtt 4gép van a routeren
mindegyik gépen XP vanVagy ha a netlimiter nem tudja akkor milyen program ami ezt tudja.
A Wireshark az nekem túl bonyolult meg ahogy néztem az csak az adat csomagokat figyeli az engem nem érdekel.
Válaszokat előre is köszi. -
Gyufaaa
veterán
válasz kmisi99 #19073 üzenetére
Ha jól tudom, ez olyan. Nem használtam még, de azt hiszem ebből szoktak linket készíteni.
-
kmisi99
addikt
Üdv! Olyan program érdekel ami leteszteli és pontozza a cpu-t. Tuningolnám és azért kell. de nem 3d mark mert nem akarok fél fél órákat várni csak egy pár perces tesztet akarnák.
-
HF77
őstag
válasz bugizozi #19067 üzenetére
ok
mert a lényeg az lenne,hogy szeretném látni hogy aki elöttem nettezet az milyen oldalakon járt......csak ugye az illető töröl mindent ami az előzményekben megjelenik,és hát a progi erre kellene hogy utánna tudjak nézni....!!!
remélem beválik...köszixiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
bugizozi
őstag
letölt, kicsomagol, mozillahistoryview.exe indít, megadod hogy hol vannak az előzmények, szerencsére egyből felajánlja hogy C:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ocq5z9ds.default\places.sqlite, OK, betölt, kijelölöd amit szeretnél (Ctrl + A mindet kijelöli), file/save és lementi egy txt-be, nem nagy ördöngősség
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bugizozi
őstag
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
HF77
őstag
helló
segítséget kérnék,remélem jó helyen járok!!!
olyan progit keresek(jó lenne magyar)amivel a böngészési előzményeket(mozzilla)késöbb megtudom nézni,estleg el tudom menteni akkor is ha nettezés alatt kitörlik!!
fontos lenne!!!
köszönöm előre isxiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
joecontra
addikt
Hali!
Milyen programmal lehet a több audio sávos MPG-ből a magyar sávon kívül az összes többit eltüntetni?
Valami mkvmergegui-hez hasonló program jó lenne, de előbbi nem kezeli az MPG-t.Üdv,
J -
nagyúr
válasz Wolfskin #19060 üzenetére
kisebb változtatások vagy amik a kép egészére alkalmazott változtatások ezzel a módszerrel nem deríthetőek ki, mert nem szignifikáns a különbség.
Általában a helyi javítások miatt az érzékelőn keletkezett egyenletes képzaj helyileg megváltozik, ez kimutatható."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Wolfskin
őstag
válasz Dluinet #19059 üzenetére
ez érdekes. "...a digitális fényképeket minden gyártó másképpen tömöríti a fényképezés során..."
mi van akkor, ha a PS-ban megcsinált képet valamiben (pl acdsee) újratömörítem? (resize 90%, quality 90%)vagy convert jpg --> bmp --> jpg
vagy a "úgynevezett kvantálási adatok különbségei " megmaradnak?
a metaadatokat (pl. PS verzió) simán át lehet írni.
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
daninet
veterán
válasz RockHaRD #19055 üzenetére
ha jobbklikk tulajdonságok, részletek fülön nem írja a PS verziót akkor csak apró hibák keresésével jöhetsz rá de ahhoz avatott szem kell
Mod: törölhető a kettő, mobilnet fail
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
RockHaRD
addikt
Hali. Szerintetek létezik olyan program, ami kimutatja, hogy egy bizonyos képbe bele lett nyúlva digitálisan? (pl photoshoppal)
-
És valóban (Annyira megszoktam a linux féle tab-ra kiegészíti a parancsot, hogy ha a shut+tab-ra nem történt semmi, akkor nincs is.)
A röhely, hogy ezt vmi reg.trükkel tudja is az xp, csak alapból nincs bekapcsolva.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
addikt
Igen.
Microsoft Windows XP [verziószám: 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.C:\Documents and Settings\Webforras>shutdown /?
Használat: shutdown [-l | -s | -r | -a] [-f] [-m \\számítógépnév] [-t xx] [-c "megjegyzés"] [-d up:xx:yy]Nincs argumentum Ezen üzenet kiírása (ugyanaz, mint -?
-i GUI felület megjelenítése (elsőnek kell jönnie)
-l Kijelentkezés (az -m paraméterrel nem használható)
-s A számítógép leállítása
-r A számítógép leállítása és újraindítása
-a Rendszerleállítás megszakítása
-m \\számítógépnév A leállítandó/újraindítandó/megszakítandó távoli számítógép
-t xx A rendszerleállítás időtúllépésének beállítása xx másodpercre
-c "megjegyzés" Megjegyzés a rendszerleálláshoz (legfeljebb 127karakter)
-f Az alkalmazásokat figyelmeztetés nélkül bezárja
-d [u][p]:xx:yy A rendszerleállás okának kódja
u a felhasználói kód
p a tervezett rendszerleállás kódja
xx a fontos ok kódja (256 alatti pozitív egész szám)
yy a nem fontos ok kódja (65536 alatti pozitív egész szám)[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
-
zone
őstag
Ütemezőt már használtam, sőt még most is használom, szülői felügyeletet még nem próbáltam.
Nem 2 óránként kapcsol ki a gép, hanem a megadott időpontban.
Tehát pl. délután ötkor leül a gyerek a gép elé, ami 7 órakor magától kikapcsol. Visszakapcsolás esetén jelszóval védett a fiók.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
-
Mi abban a korlátozás, hogy 2 óránként kikapcsol a gép?
Bár fizetős, de kész megoldáscsomagot kínál a ChildControl, ugyanakkor a w7 már ingyenes megoldást is kínál:[link]. Bár a videó angol, magyarul van feliratozva. Annyi hátránya van csak, a W7 megoldásnak, hogy nem használat időt adsz meg amit beoszthat egész napra, hanem intervallumot, amikor nem használhatja (pl. 20-tól másanap 16-ig nem engedi bejelentezni, így délután van egy 4 órás "lyuk" amikor használhatja a gépet)
-
Polllen
nagyúr
Dsync:
Egy hiányossága van a dolognak, egy egyszerű átnevezés esetén a régi file névvel és az új file névvel ellátott file-kat is létrehozza mindkét helyen a bidirectional funkció. (De törlésnél is ez történik, se konfliktus jelölés, se kérdés - max az új file létrehozásnál.) Szóval, ha mindig csak módosítasz a file-k tartalmán+újakat adsz hozzá, jó lehet, de ennél többet ne várj tőle...Ha ezt kikapcsolom a source list változtatásával még meg lehet oldani a dolgot, de akkor meg fejben kéne tartanom, h melyik gépen is töröltem/neveztem át valamit és eszerint váltogatni az irányt...
Fsync:
Ki sem próbáltam, mert már nem szeretek parancssorban ügyködni, elkényelmesedtem.[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
-
zone
őstag
válasz CoolBoy323 #19008 üzenetére
Windows feladatütemező?
Start - Futtatás - taskschd.msc
Művelet - Alapfeladat létrehozása
- név mező (kötelező), Tovább
- gyakoriság (egyszer/naponta/stb), Tovább
- indítás ideje, Tovább
- program indítása, Tovább
- program: shutdown.exe, argumentum: -p, Tovább
- befejezésA megadott időpontban minden figyelmeztetés nélkül le fog állni a gép.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Milyen programmal lehet teljes rendszerképet (egy partícióról van szó) lementeni és azt működőképes formában átrakni egy új merevlemezre ugyanabba a gépbe, lehetőleg anomáliák nélkül? (Halódik a vinyó..)
Előre is köszi
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
manoarc
senior tag
Sziasztok!
Melyik programmal tudnám loggolni,hogy milyen oldalakat látogattak 1 gépen ? Az előzményeket rendre ürítik
Ha esetleg még a háttérben futna, vagy jelszóval lehetne megnyitni az már csak hab lenne a tortán{。^◕‿◕^。}
-
-
illes14
tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy ventilátor szabályozó programot?
-
fatal`
titán
válasz ekuanszuocsa #19027 üzenetére
VirtualDUB, file -> save wav
-
ekuanszuocsa
csendes tag
Üdv!
dvd vagy avi hangját mivel lehet a legjobban leszedni? -
Polllen
nagyúr
Megnéztem mindkettőt, "sajnos" csak 1 irányú szinkronizációra képes mindkettő. A dsync-k amúgy nagyon jó.
Végül ráleltem az allway sync-re, havi 20.000 file-t lehet vele szinkronizálni, kétirányű, filterezhető, az ingyenesben nincs ftp.
-
whitehand
senior tag
Olyan progit keresek amivel át tudok nevezni fájlokat csoportosan ugyanazon előtaggal kibövitve
-
válasz Sickboy25 #19019 üzenetére
Sweet Home 3D, magyarul is tud, valamint időnként akciósan (ingyen) elérhető az Ashampoo Home Design-ere.
-
Sickboy25
addikt
-
daninet
veterán
válasz Sickboy25 #19019 üzenetére
Az a helyzet, hogy ezek a programok elsősorban ugye a bebútorozást célozzák meg, így egy átfogó adatbázisa kellene legyen minden ágyméretről székről stb. egy célprogramnak. A nagy cégek kiadnak maguknak saját programot, így nem kell a bútoraikat stb eladni egy-egy cégnek adatbázisban.
Ikea adott ki ilyen programot és a Bo Concept emlékeim szerint. Konyhához van a Kictchen Draw ami egyszerűen kezelhető és 30 órás demója van, illetve az Alno-nak is van egy konyhatervezője. Láttam a teszkóban is kert és lakberendező programot, ha gondolod nézz rá, párszázért árulják. Ha valami komolyabb kell, akkor ArchLine, de készülj, hogy ez egy kő kemény CAD program, amivel valósághű rendereket készíthetsz, nem az az összekattintom fajta. Árban pedig hozza a CAD programok átlagát[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Keresek egy könnyen használható lakberendező programot, ami kezel tervrajzot, vagy fényképet... Lehet fizetős is, mert akkor megrendelem...
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
kispx
addikt
válasz ekuanszuocsa #19017 üzenetére
-
ekuanszuocsa
csendes tag
Üdv!
Olyan programot keresek amivel konvertálni tudok avi-ba.Bármiből.
Most winx hd deluxe progit használom,de nem tökéletes.
Van egy-két videó amire azt mondja a lejátszóm,hogy NO CODEC.
Ezt tudom orvosolni valahogy? -
daninet
veterán
válasz CoolBoy323 #19008 üzenetére
Ezeket a programokat Parental Controlnak hívják, írd be google-be biztosan van csillió, nem volt még ilyenre szükségem, így ajánlani nem tudok.
-
válasz Polllen #19005 üzenetére
fsync megfelelően felparaméterezve. De GUI-s, telepítést nem igénylő program is létezik, pl. DSynchronize
-
-
válasz Pityke78 #19000 üzenetére
SafeHouse explorer
Rohos mini drive
TrueCrypt
AxCrypt (Magyarul is tud)Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Kiskutyák
aktív tag
Hy all!
Tudnátok nekem mondani olyan progit amivel szoftveresen tudnám szabályozni a ventik fordulatszámát???
Próbáltam a speedfanna, de semmi. (vagy csak én vagyok béna, ha ebben tud valaki segíteni szívesen veszem)
Alaplap: Gigabyte GA-EP43-UD3L, 4db rendszer venti! Főleg ezeknél lenne érdekes a dolog!!!!
Köszi
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."
-
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
olyan programot keresek, ami képes ifjú gyermeket kordában tartani, méghozzá oly' módon, h kikapcsolja a gépet egy beállított idő után.
pl: bekapcsolják a gépet a kölyöknek, de csak 2 órára... na h abból a 2 órából ne 12 legyen, erre kéne vmi okos program... nyilván jelszóval védhető
köszönöm a segítséget!
-
Wolfskin
őstag
válasz Pityke78 #19000 üzenetére
win rar/fejlett/jelszó beállítása, alul fájlnevek titkosítása. akkor nem is látsz bele
true crypt: a legjobb, mert a rar-t mindig sok idő ki-be csomagolni, ráadásul ha olyan titkos, akkor kicsomagolás után megint macerás megfelelően biztonságosan törölni a fájlokat
a titkos konténer létrehozása idő (mérettől függ), a becsatolása meghajtókánt (jelszó és/vagy kulcsfájl megadása) már gyorsan megy. és dvd-ről is be lehet csatolni, tehát egy 4,5 GB konténer egyben kiírható. megfelelően erős jelszó és kulcsfájl* esetén feltörhetetlen.hide folder: mappákat tehetsz láthatatlanná, viszont csak az az adott oprendszer alatt működik (gyorsbillentyűkkel viszont gyorsabb, mint a hide foldert becsatolni). ráadásul a nem látható mappát, meghajtót nem is tudják avatatlan kezek törölni. (sajnos nem működik együtt a true crypt-el, ha a konténer ilyen mappában van, nem lehet megnyitni. legalábbis nálam akadnak)
*(tipp: egy ismert idézet txt fájlban, amit bármikor reprodukálhatsz. egy-két tudatos elütéssel, amit megjegyzel, és használat előtt beleírod, majd utána visszaállítasz. SZUPERTITKOS lesz )
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Egy winxp-s netbook és a vista-s asztali gépem között szeretnék mappákat szinkronizálni oda-vissza belső hálózaton.
Valami ingyenes és kis erőforrásigényű progi kellene.
A "táska" használatát mellőzném.
Előre is köszi!
-
daninet
veterán
válasz BigManus #18991 üzenetére
nem fog menni, mivel a teljes installert újra kell írni, egy program elkészítésének része, hogy megírják az installert, mi hova kerüljön. A kérdésed kb olyan, hogy le tudom-e vágni valami programmal GTA-ban a fél várost, hogy kisebb legyen a játék (persze nem ennyire komplex csak érzékeltetem)
Azt tudod csinálni, hogy van egy iso-d, total commanderrel ketté vágod Fájl>Fájldarabolás majd mikor telepíteni szeretnéd összeilleszted a két lemezről és felrakod.
Másik variáció, hogy kb 3ezer forintért veszel egy 8 gigás pendrive-ot arra rámennek a duplalenezek is[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz Pityke78 #18992 üzenetére
Fájlok titkosításához a TrueCryptet használom.
Ezzel a programmal először egy konténerfájlt fájl létre kell kell hozni (lehet titkosított partíciót is). Majd egy meghajtóként fel kell csatolni, és oda tudod másolni a titkosítandó fájlokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest