-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Milyen program ami ....... ami számolja h mennyit klikkelek(olyan kellene ami a jatekokba is szamolja). Van ilyen??
-
csapos2
addikt
Az everestet, természetesen ismerem, még nem találtam olyan beállítást benne, hogy egy kis ablakot le tudnék tenni a tálcára és csak odapillantva látnám a CPU hőmérsékletét. Ha van benne, kérlek írd meg, hogyan lehet beállítani.
Az lenne a lényeg, hogy a mért értéket mindig lássam a tálcán.
Egyébb program is játszik, ha van.Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
ftc
nagyúr
Havernak kéne egy olyan progi ami DVD-ről leovassa az MP3 albumok nevét....
-
zaba
tag
Quicktime movie-ból akarok mp3-at kinyerni (csak a hangja kell) Macintoshon.
Red meat can kill ya'. Enjoy!
-
pilu69
csendes tag
Hellotok ,
Mivel kb 90 GB zeném van ezért nagyon nehéz rendszerezni őket . És mivel van egy csomó válogatás album ezért egy csomó szám megvan több verzióban is . ezért kellene nekem vmi (duplicate) kereső ami megtalálja ezeket és ennek segítségével megtizedelhetem a zene állományomat .
Köszi . -
SKyN3T_54
csendes tag
válasz Cableguy #971 üzenetére
ilyen program nincs, jól kell masterelni ha gyengébb esetleg a minősége, de a pattogást mint olyat egy program sem tudja kiszűrni, ha esetleg mégis akkor a zenét is kiszűri
engem laptop akumlátor lemerítős program érdekelne, tud valaki ilyet? tesztekben láttam már ilyet, de hogy hol és mit azt nem tudom...Miss Kittin, az Miss Kittin... jó zenék, jó fenék....
-
pilu69
csendes tag
Ok köszi .
Akkor a közeljövöben megprobálom , ha lesz rá időm . -
Jarod1
addikt
nekem külön, partíción vannak a zenék, és baromi sok file-ból volt 2
-
valory
tag
kellene 1 nagyon jó névjegykártya progi, 1et töltöttem valahonnan de nagyon gagyi, a széleket sem jelöli be, azonkívül összecsúsztatja a betüket (ami persze csak nyomtatásnál látszik).
Sürgős lenne, ugyhogy akinek van, vagy tud ilyet, küldje el, itt a mail címem (valory@freemail.hu)
Köszi előre is!kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)
-
Csontikka
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, mint pl msn messenger, vagy google talk, annyi különbséggel, hogy én helyi hálózaton szeretném használni, tehát lanon csevegni. Elvárásom még, hogy lehessen benne állítani, hogy melyik audio eszközt használja, ne pedig az alapértelmezettet akarja használni.
Azért kell a program, mivel ha pl google talk-al csevegünk, és mennek a letöltések élvezhetetlenné válik az egész, netlimiter ide vagy oda...
Tudom keressek rá hogy lan talk, meg ilyenek, de olyan programot keresnék, amit valaki használ és jól bevált, kipróbáltam már egy jócsomót, de egyik se vált be.
Előre is köszi a tippeket!
Üdv
Csontikka -
GBX
aktív tag
Van olyan alkalmazás amivel meg lehetne mérni az aktuális AGP frekvenciát?
Tehát én a valódi órajelre vagyok kíváncsi. (Az AMI bios nem jelzi ki, sőt az a gyanum hogy csal!)HiTech 486 DX4 120Mhz AMD, 24MB 36bit RAM, 800 MB Conner HDD
-
dokar
addikt
na csá
régen hallottam már felőled
olyan progi kéne amelyik helyi hálózaton (WLAN ) tud hangot átküldeni vmilyen billentyű lenyomásával, mint pl az msn-ben az F2
de lényeg, hogy be tudjam állítani melyik billentyű legyen ez (pl ALT+CTRL+M) és minden program/játék alól működjönextra - SEXRay
-
Chili7
őstag
Elfelejtettem a program nevét, ami mp3as albumból kicsomagol sima zenei cd formátumra.
Pedig többet is tudtam.
A témával kapcsolatos fogalmakat is elfelejtettem.
Köszi -
Dictator^
veterán
ami mp3as albumból kicsomagol sima zenei cd formátumra.
ez olyan fura, magyarul mp3 formatumban levő zenét szeretnél kiirni cd-re? amit pl a Hi-Fi is játszik? magyarul Audio CD-, (ill ez angolul volt)
mert ha igen akkor Pl: NeroÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
lorcsi
veterán
milyen program veszi fel a képernyő bizonyos részén lévő dolgokat?
mint egy screenshot csak ez videomódon kellene hogy felvegyeneladó: vadi új soundcore motion+
-
tkazmer
addikt
De elméletileg, ha van kedved kockáztatni, h esetleg elrontod, akkor a win xp saját progja is megfelel, ugyanis ha jól tom az megkérdezi az mp3 fileok írása előtt, h a kiírandó cd legyen e lejátszható hifiben és autóban
mod: Jah, és így azt is eléred, h később is írhass rá, mivel a win nem zárja le...
[Szerkesztve]úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Dictator^
veterán
már ha jól értem, wav vagy mp3 szeretnél kiirni , ugy hogy hifi olvassa vagyis audiocd-t szeretnél csinálni, nero-val tudod közvetlen mp3-at és wavot is irni rá...kiválasztod hogy audio cd-t szeretnél irni, behuzod az irni valókat ''konvertál'' egyet és már irhatod is.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy lehet-e több image fájlt kiírni egy DVD-re - pl. több CD-nyi játék install CD-t egy DVD-re írni? Lehet hogy nem ide való kérdés, de jobbat nem találtam.Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Dictator^
veterán
-
(Bundás)
addikt
Több ISO tartalmat nem lehet egy DVD-re írni, csak több ISO fájlt. Tehát NERO, új DVD lemez és behúzogatod a lemezeket.
Igazából nem értem mit akarsz. Talán több lemezes installt kiírni egy DVD-re úgy, hogy ne kelljen folyamatosan dobálni az install-nak a CD1, CD2, CDx-et/őt?
Dictator^: ha 2 GB-nál nagyobb fájlt húzol be a Nero automatikusan felszólít más típusú írásmód választására. -
deadguy
aktív tag
Kellene egy olyan progi, mint a fraps (tehát in-game videó készítéshez), csak valami jobb, már ha van ilyen.
-
Yooha
aktív tag
válasz (Bundás) #1047 üzenetére
Hát azt szerettem volna, hogy több install CD tartalma legyen egy DVD-n, és ne több CD-n, de akkor azt nem lehet. Csak mert egy DVD kevesebb helyet foglalna, mint több CD.
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
róland
veterán
Megoldható, csak maga az operációs rendszer külön CD-n/DVD-n legyen. A többit program telepítőjét már el tudod indítani manuálisan is. (Én pl a D:\ lemezegységemen tartom egy példányát a sokszor telepített programjaim telepítőinke, így nagyon gyorsan végzek egy-egy telepítéssel.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest