Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csontikka
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan programra lenne szükségem, mint pl msn messenger, vagy google talk, annyi különbséggel, hogy én helyi hálózaton szeretném használni, tehát lanon csevegni. Elvárásom még, hogy lehessen benne állítani, hogy melyik audio eszközt használja, ne pedig az alapértelmezettet akarja használni.
Azért kell a program, mivel ha pl google talk-al csevegünk, és mennek a letöltések élvezhetetlenné válik az egész, netlimiter ide vagy oda...
Tudom keressek rá hogy lan talk, meg ilyenek, de olyan programot keresnék, amit valaki használ és jól bevált, kipróbáltam már egy jócsomót, de egyik se vált be.
Előre is köszi a tippeket!
Üdv
Csontikka
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest