- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
bigmasterg #40720 üzenetére
132kΩ? Beteg... Mi a halálnak ilyet csinálni? A hálózati feszültség sem szólaltatja meg.
Úgy látom 1200 dollárért erősítőt is adnak hozzá. A bolondnak is megéri...(Van egy olyan érzésem, hogy megfelelő erősítővel jobb mint a portapro)
-
super!!!
csendes tag
válasz
azért kérdeztem mert Koss porta pro van otthon és akarnák venni staxot minimum sr 307 et.
-
SOAD19
addikt
válasz
Valamiért bennem felvetődött, hogy nem-e az egykori hős szerelmesünk új nick-kel?! Tényleg, végül mi is lett, annak a történetnek a vége, vett végül valamit?
-
PofaJenö
senior tag
válasz
bigmasterg #40695 üzenetére
hali
itt nálunk (Debrecenben)van normális bolt ahol jobb cuccok is vannak?
mondjuk amit link-eltél kb -
ElBartimaeus
csendes tag
válasz
bigmasterg #40695 üzenetére
Arra gondoltam azzal, hogy hallottam sok fejhallgatót olcsóbb kategóriában, ahol sokszor iszonyat sok magas volt benne, ami bántott, vagy olyan volt hogy meg volt benne a basszus, de a közepeket is kegyetlen mód felerősítette és megint élvezhetetlenné tette. Tehát kicsit tisztábban (talán): a természetesnél (átlagnál) kevesebb magas, normális közép, de sok basszus.
Amikor azt írtam, hogy ne csak basszus legyen benne, akkor meg arra gondoltam, hogy tényleg ne csak a mély dübörgés szóljon belőle úgy, hogy közben semmi más nem jön ki belőle. Sajnos ilyenhez is volt szerencsém.
Eddig az igényeimhez a legközelebb egy Sennheiser HD 212 pro állt, csak azt már nem gyártják, meg igazából az sem volt a legtökéletesebb.
Amúgy meg köszönöm a gyors választ
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #40577 üzenetére
Érdekes, mert én a saját hangfalaimnál is (az AR-eknél) mindig pont ezt érzem.
-
Shufny
őstag
válasz
bigmasterg #40652 üzenetére
Karakter érdekelt, nem?
Továbbá látszik, hogy nem meglepő módon, viszonylag csúnya alapzaja van:
[link]. Tyll grafikonján is látszik ez, meg világossá válik tőle, hogy miért van lehúzva ilyen durván ~5kHz -nél.A kihagyás sem túl váratlan. Előfordul.
-
Ear001
addikt
válasz
bigmasterg #40631 üzenetére
AA Triót linkeltem, nem véletlenül, a kisebbek, a házimozira hátérnek kitalált Solo, de még a Duo is messze elmarad mögötte, mondhatni több kategóriányi a difi, Triója meg nincs Revoxnak.
Persze hogy drágább, de a K1000 is sokkal drágább, mint egy átlag fejhallgató. Az arányok nagyjából egyeznek az AKG-nál és az AA-nál.
-
kolosanyi
veterán
válasz
bigmasterg #40646 üzenetére
Az megvan, anélkül bűn hallgatni.
(Már annak tudatában, hogy milyen Voodooval.) A lejátszókhoz nem tudok mit hozzáfűzni, eddig mindent maga mögé utasított, amit hallottam. Összehasonlítva a régi Sony NW-A808-asommal, simán jobb nála. Az előző telefonom egy LG Optimus volt, abban is Wolfson van, de annál is bőven jobb.
(#40647) bajnokpityu
Igen, emlékszem, hogy tetszett. Írtad, hogy jó, viszont azt is, hogy van az a sistergés. Az zavart téged is, de hát tényleg hallható.(#40648) schawo
Azt tudtam, hogy a telefonok között az egyik legjobb, ha nem "a", viszont ezt nem. -
Shufny
őstag
válasz
bigmasterg #40642 üzenetére
Tyllnél még mindig csak ez a THD+N görbe van.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #40646 üzenetére
Sansával kb egyenértékű volt gyárilag, woodooval meg simán legyőzi. nem Sansa+al,azt még nem hallottam.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #40642 üzenetére
El bizony. A tulaja már boldogan hallgatja.
[link]
-
Ear001
addikt
válasz
"De azt semmi sem tudja, hogy egyszerre szóljon ilyen közelről / közvetlenül / részletesen és ugyan akkor legyen hangfalas rendszerhez közeli, nagy kiterjedésű tere."
Egyszer meg kéne hallgatnod valami igazán jó tölcséres rendszert, mondjuk egy AA Trio-t úgy, hogy a tölcsérekhez közel van belőve a hallgatási pont. Azt hiszem revideálnád az álláspontod.
-
baluka26
veterán
válasz
Nem fontolod meg hozzá az új Schiit erősítőt? Teljesítményben pont jó lenne hozzá
-
válasz
bigmasterg #40544 üzenetére
Szerintem engem a 840-nel se szoktak megbámulni.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #40544 üzenetére
Inkább csak te nem figyelsz rá.
-
válasz
bigmasterg #40532 üzenetére
-
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #40530 üzenetére
DT1350?
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #40514 üzenetére
HD650, Audez'e, problem?
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #40514 üzenetére
Nem az a lényeg jelen esetben, hogy jobb legyen, hanem sokból akarok egyet, ami ezeket többé kevésbé, számomra műfajspecifikusan kiváltja.
Az AD900 úgy világos, hogy nagyon visszafogott, csapott mélye van, és totálisan középorientált. Tényleg nagyon szépen adja, de leginkább akusztikus és vokál centrikus zenékhez jó, de ahhoz nagyon. Mással egy kicsit unalmas.
Dögösnek ott az A900, ami neked nem tetszett, pedig baromi jó, és pont azt tudja amit írtál. Imádom. -
sipi83
aktív tag
válasz
bigmasterg #40516 üzenetére
Én még jó hogy meghagytam a Hivox Amp-ot, a RIP-el sztem nem illene össze.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #40506 üzenetére
K701.
Ritkítok. Ez jön a helyükre, aztán leállok. Max a DAC/Amp-on fogok fejleszteni. (Tudom, sokat variálok a fejesekkel.
)
"ad900-at nem is hallottam" - Lehetőség nyitott, akár meg is veheted.
-
válasz
bigmasterg #40498 üzenetére
Úgy látom, nagyon megy a K500 népszerűsége és ára
Én még 15k-ért vettem pár éve, de összesen párnákkal együtt már 30k fölött járok
25-ért tuti nem adnám oda senkinek.
-
sipi83
aktív tag
válasz
Szó szerint alszom rá egyet.
Szerk.: át kell nézni a számlákat még
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
-
ntomka
nagyúr
válasz
Jó ár.
-
GabN73
addikt
válasz
bigmasterg #40268 üzenetére
némá' ott vagyok én is
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
-
csƵ
addikt
válasz
"monster hangzás"
LOÁL! Néha okádnom kell a sok rögtönzött szakértőtől.
-
ntomka
nagyúr
válasz
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #40262 üzenetére
Találtál egy bugot? Elméletileg hosszabbodnia kéne, benne van a szabályzatukban.
-
cskamacska
addikt
válasz
bigmasterg #40262 üzenetére
Úgy látom a netes aukciók 8 év óta egy fikarcnyit sem változtak. eBayen már akkor bid botokat használtak amik az utolsó percben próbáltak minél olcsóbban felül lőni mások ajánlatait.
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #40247 üzenetére
Ó hogy....
Valami 5 másodperccel a lejárta előtt licitáltak felül a hd580-on.
Azt hittem, hogy utolsó percben érkező licit esetén hosszabbodik az idő.
Rá kellett volna rakni, vagy 15 ezret, már mindegy.. -
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #40243 üzenetére
Én is ilyen árra emlékeztem, azt hittem h a hibásat ajándékba(termékcsatolás)-ba kaptad, úgy meg is érné.
Hülye kérdés, de dudikánál járt már a fejes?, nem lehet h csak a csati és a cséve között megtört a vezeték ?
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #40241 üzenetére
HD600 hangszórót audiopartnertől nem néztél?, vagy úgy már drágább lenne mint amennyiért el lehet adni ?
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #40193 üzenetére
AKG Collector's Edition.
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #40160 üzenetére
Ez egész hallgatható, itt meg a látvány se rossz.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #40154 üzenetére
-
dudika10
veterán
válasz
bigmasterg #40154 üzenetére
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #40092 üzenetére
Ez az ember nagyon komoly ing gyűjteménnyel rendelkezik.
-
válasz
Na erre kell berakni egy válaszvideót fiziknek "az én falam" címmel
-
guppy
őstag
válasz
Csak nála sajnos nincs még HD800 a falon, amúgy meg világbajnok ötlet volt fizik részéről ez a fal sztem
-
válasz
bigmasterg #40010 üzenetére
Szemre inkább a DF-re hasonlít, mert a membrán olyan, mint a DF-é, és a csillapítókorongok is a DF-re hasonlítanak.
Már leszoktam a gyűjtögetésről. Ha a teljes arzenált kiállítottam volna, akkor nem lett volna elég a partvisnyél, bár pont 250-em nincs
Ja, nézem a görbéket, az is nagyon hasonlít a DF-re.
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
bigmasterg #40005 üzenetére
Az miben különbözik a Sexitől? Nem találtam biztos forrást.
-
Deadzone41
őstag
válasz
bigmasterg #39902 üzenetére
te most végletekről beszélsz, a canamp meg a csöves erősítők általában színeznek, nem transzparensek a presivel ellentétben.
jobbfajta rca kimenetes hangkártyák nem hiszem hogy olyan rosszak lennének. a külső dacok előnye hogy mobilisak, külső tápjuk lehet, univerzális bemenetük van, lapitopival és sok egyéb digitális forrással is használhatóak, szépen mutatnak az asztalon.
ez a hm erősítős példa ismét végletek összevetése.
én csak azt mondom hogy egy átlag hobbihifis nem biztos hogy különbséget tud tenni két normális dac között vagy két opamp között vagy két nem színezős erősítő között, de ezt már többször leírtam és tudom hogy a többség nem ért ezzel egyet
-
gyenesmartin
őstag
válasz
bigmasterg #39827 üzenetére
Állítható gain-űre csinálnám. Azaz az alap 10x-es meg egy 5x-ös.
-
RyanGiggs
őstag
válasz
bigmasterg #39816 üzenetére
Aha, látom van hozzá párna.
De ez szebben szól mint egy hasonló árkategóriájú Sennh.? -
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #39816 üzenetére
Nagyobb, de kis diletációval rámegy.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #39772 üzenetére
Mindkét eset előfordulhat. Nekem a sennik ilyenek, ami alól eddig a HD580 volt csak kivétel. A többitől egyszerűen fárad a fülem baromi gyorsan.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #39732 üzenetére
Miért ne lenne jó HD25 otthonra?
csz: Gondolj bele mennyivel nehezebb megoldani a zártakban, hogy ne legyen interferencia.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
bigmasterg #39729 üzenetére
60e. több semmi féle kép. Még ezt is sokallom kicsit!
Nem készülök DJ nek vagy akárminek. Teljesen átlag felhasználásra, csak átlag felhasználás legyen patent.. Használt nem játszik. Új termék kell. És minden féle kép ebből az üzletből fogom várásrolni, mivel innen tudtak nekem beszerezni most mást is amire szükségem van, és nem szeretnék többfelől rendelgetni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #39386 üzenetére
Hasonlította-e már össze valaki a K701et,Q701,K702őt?
-
Shufny
őstag
válasz
bigmasterg #39386 üzenetére
Ilyen árak mellett minden "érdekes". Alapból se nagyon, de így végképp semmi értelme felsőbb kategóriás modellnek. A hordozhatókra sokkal nagyobb az igény, szóval a K3003 egy fokkal logikusabb lépés.
Alsóbbat meg most dobtak ki egy rakatot, csak mi nem foglalkozunk vele, mint ahogy a Sennheiser -ekkel sem.
(511, 512 mkII, 514 mkII, 520, 540 továbbá 490 és 328)
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #39288 üzenetére
Mennyi az annyi?
-
válasz
bigmasterg #39284 üzenetére
Nem rossz. De mi lesz a füleseiddel?
K1000 lefoglalva(bár nem tudom én se, hogy mit csinálnék vele
)
(#39287) ntomka
Ja, azért nagy nehezen megoldanám -
dudika10
veterán
válasz
bigmasterg #39284 üzenetére
Meguntad a W2-t?
-
törölt tag
válasz
bigmasterg #39113 üzenetére
Németek z-vel ejtik.
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #39137 üzenetére
+1
-
baluka26
veterán
válasz
Angol sem igazán ejt szóvégi "r" betűt.
-
szakibá...
senior tag
válasz
Van a magyar nyelvben egy szervilis szokás (szabály), hogy mindent az eredeti nyelv kiejtése szerint mondunk ki, feltéve, hogy a hangzókészletünk megengedi. Ezek németek, tehát ahhoz kell alkalmazkodni. Egyéb nyelvek tojnak erre, de mi nem, ez van. Persze kivételek vannak, pl. Párizs, de ez történelmi hagyomány.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Szerintem meg üssétek be a google fordítóba és hallgassátok meg.
-
válasz
bigmasterg #39085 üzenetére
Az biztos. Gyorsan rábeszélte a minimálárra.
-
DBAtti
aktív tag
válasz
bigmasterg #39068 üzenetére
Linear-hoz az E10-et én kevésnek éreztem a találkozón (minőségben, nem hangerőben). kezdésnek ok, de a többit meg majd a készülő bejegyzésemben
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #39085 üzenetére
Ennyiért bármikor megvettem volna.
-
Drakuf
tag
válasz
bigmasterg #39075 üzenetére
Gondolom a HD 800-ad nem az ösztöndíjadból van?
Szerinted melyik fejhallgató legyen amúgy? Esetleg kereshetnél valami nagyon jó fejhallgatót használtan.
-
Drakuf
tag
válasz
Omg, de benéztem, rájöttem, hogy te vagy az Gabi!
-
Drakuf
tag
válasz
Eddig őszintén szólva "csak" headseteket használtam (legutóbb egy 5.1-es Roccat Kave-t aminek hallatán lehet, hogy legtöbbeteket a szívinfarktus kerülget
) és úgy éreztem, hogy "kinőttem" ezt a kategóriát és inkább komolyabb eszközök felé kezdek el kacsingatni.
Mellesleg nem lehetséges, hogy ismerlek az egyik nevesebb MMORPG által? Bocsi, de nagyon ismerős a neved és régen lekötöttek az efféle játékok.
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #38984 üzenetére
Én a Hifimant mint márkát kerülném, az EF2 nagyon nagy csalódás volt, az h egy 11000Ftos erősítő össze meg vissza veri elszomorított, mondjuk az olcsó elekrtoszatnak azért még adnék egy esélyt
-
válasz
bigmasterg #39009 üzenetére
Igen, de már a CEC jack kimenetéről (meg ugye mögötte a Mytektől) is már megtáltosodott a HD800. Gondolom, hogy a végfokról még jobban szól, azon nem csodálkozom
(#39008) contaxg Természetesen nem
-
slfln
senior tag
válasz
bigmasterg #38984 üzenetére
HE-5, HE-500, HE-6 azért igen korrekt a méréseken. Valahogy viszont egyik se vonz.
Audeze a driver leállós meg a szinte 'nincs két egyforma' dolog miatt nagyon felejtős ennyiért nálam.(#38986) Ákos97: Köszönöm, hogy felvilágosítottál! Nagyon hasznos volt.
Ajánlom a vaktesztet a hülyeség helyett és a 6moons meg a headfonia helyett nwavguy blogját inkább. Apu is jobban jár.
Nekem továbbra is remekül közvetíti az E10 azt az ~1V-ot, amire szükségem van.
-
válasz
bigmasterg #38981 üzenetére
Ez egyik oldal másképp szólt, valamint büdös volt az egész.
Szétszedtem, tele volt hajszállal, kipucoltam, príma lett. A párnát, és a doboz szivacsát is ki kellett tisztítani.
Megírtam az eladónak. Elnézést kért, felajánlotta visszafizetést, valamint megírta, hogy egy erős dohányostól vette, a párnákat ő is kimosta, de a doboz szivacsát nem. Valószínű, hogy szállítás során átvette a doboztól a szagát, amit a simán elhiszek. A hangja nem tűnt fel neki, de nem is hallgatta sokat. Ezt is elhiszem, mert kipróbáltattam "vakon" ismerősökkel, és nem hallották meg. Végülis nagyon korrekt volt -> pozitív feedback.
slfln: Ezt megértem, csak itthon nehezebb ügy lesz. Persze nem akarlak rábeszélni, én belekalkulálom a kockázatot, ha valaki nem vállalja az is érthető persze. Amikor rájöttem, hogy valami nem passzol, akkor elkönyveltem vesztéségnek, aztán megpróbáltam valami megoldást keresni, és nem rohantam a Dunának. Végül annál jobban örültem.Ráadásul az eladónak tényleg nem viccből voltak pozitív visszajelzései.
Az K550 viszont már nagyon mozgatja a fantáziámat.
contaxg: Ma délután elvittem nekik mindent. -
slfln
senior tag
válasz
bigmasterg #38981 üzenetére
Q701 v. K702 / HD700 (addigra remélem lesz demo) / HD800 / T1.
Dave: Dédinek kell.
De, nekem igen és az is lesz a referenciám, amikor meghallgatom ezeket. Ha nem győz meg egyik sem, akkor marad egyedül a polc közepén.
Mivel cserélhető a kábele, ugye mindenki dugja is bele a fantasztikus ápgréd kábelt rögtön és így a használtak drágábbak, mint az új itthon.
-
slfln
senior tag
válasz
bigmasterg #38974 üzenetére
Bele, az egyetlen fejes eddig, amibe nem tudom a kis fikáimat törölgetni és boldog vagyok vele teljesen.
Még nem, de ezen igen hamar segíteni fogok.
Terepfelmérést tartok, áprilisban fogok vásárolni, addig meg fogok hallgatni minden jelöltemet. -
slfln
senior tag
válasz
bigmasterg #38970 üzenetére
Neeeeem, dédinek kell TV mellé, mert fullon se elég hangos neki. Hangfal meg zavarná a szomszéd tanyán élőket.
Remélem a 21 éves Akai TV kihajtja hangosan. Azokban még volt kakaó.
Azt mondta olyan legyen, hogyha becsukja a szemét maga előtt "lássa" Hozé' Armandót.
Remélem jó lesz.Dave: Használt csak itthonról, nehogy olyan jól járjak vele, mint szilu a HD650-el. Nem kell fölösleges hajhullás.
Újra meg várom, hogy mondjon valaki valamit. (PÜ-ben.) -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #38965 üzenetére
-
bkercso
nagyúr
válasz
bigmasterg #38898 üzenetére
Ez jobb ötlet. De mi a cél? A lehallgatóhelyiség mindig bele fog szólni, és ez nem is baj. De mi a valós? A hangszórók impulzusviselkedése se ideális stb.
-
válasz
bigmasterg #38700 üzenetére
Örömmel kibékülnék az AKG pántok 20-30 éves működési időtartamával. Ez a Shure addigra már apró darabokra fog hullani, és férgek lakmároznak a testéből
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #38642 üzenetére
És a Kátausend?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Ráadásul a legjobb gamer fejes.
-
Deadzone41
őstag
válasz
annyiért már komplett fejmasszázst kéne adnia
-
guppy
őstag
válasz
bigmasterg #38489 üzenetére
Ő jött, azt is meghallgatta, rendes erősítőről is, ha betéved ide majd beszámol
-
Shufny
őstag
válasz
bigmasterg #38475 üzenetére
Aha, csak kell neki táp meg aksi és valamivel venni is kéne a jelet. Továbbá kb egy szinten lehet az RS 220 elektronikájával. És akkor még nem számoltad bele, hogy hova rakod, úgy hogy ne rontsa az akusztikát, se az árat.
mzso: Igen megoldható, ennyire mint az RS220 -nál látod.
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #38475 üzenetére
79g
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #38437 üzenetére
-
szakibá...
senior tag
válasz
Mi az a szépség, amin hever, Opera?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Hogy tudom innen egyben az eredeti méreteket letölteni?
(#38441) Slownz: Gondolom fellelkesedett a gyors liciteken.
-
contaxg
veterán
válasz
Facebook?
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #38430 üzenetére
Látom az A900 is ott van.
Vaterán az eladó szerintem biztos nem vágja mitől olyan népszerű a fejes, de hogy örül neki, az is tuti.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #38428 üzenetére
(#38427) szakibá...: Az a baj, hogy így nehéz megmondani mi a mérési hiba és mi nem. Nekem a 940-nel nem érzékelhető ilyen különbség. Senki nem szólt érte, pedig többen is hallották.
-
Slownz
senior tag
válasz
bigmasterg #38408 üzenetére
Ha harc, akkor legyen harc
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
bigmasterg #38188 üzenetére
Biztos sokan örülnének egy ilyennek is, mindenképpen hozzájárulna a cég presztízséhez, ha már az úgyis AKG-ről van szó.
Az meg, hogy head-fi-n esetleg kapják a flémet, nem izgat, mivel viszonylag olcsó és ezek szerint elég jó is. Ahogy elnéztem 32Ohm-os lett, így még egy hordozható cuccal is hajtható lenne. Viszont egyszer ha lesz lehetőségem, mindenképpen meghallgatom, kíváncsivá tett. -
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #38052 üzenetére
A Bluesound hivatalosan nem adhat(ott) el tudtommal Edition -t.
Egy fotó könnyen tisztázhat mindent. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #37737 üzenetére
Egyiknek se.
Igen, a 240 volt az a csillivilli szar műanyag. Ennél rosszabb anyagot nehéz lett volna találni
A 840-et nálam már csak a mélye elvinné, de még emellett király, hogy ilyen vastag a hangja
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #37735 üzenetére
Az nem tetszett, amikor contaxg-nél voltunk, egyébként az meg már az anyaga miatt sem kellene. Nem azért, mert olyan rossz, de a HD25 egy tank, és nálam elég mostoha körülmények között van a kis Seni
Vagy várjál, az SRH240 az aminek nagyon tré anyaga van? Nem emlékszem pontosan
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #37728 üzenetére
Nem mondj már ilyet!
A Head-FI is nagyon dicsérték!
Sőt a kedvenc paradicsomos babomat is ebbe csomagolják, de így olcsóbb...igaz bab sincs benne. -
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #37538 üzenetére
Ebből a videóból egy ami értelmes és az ez a komment: "Nice shirt man!!!!!"
(#37535) bigmasterg: Erre visszatérve érdekes a fül akusztika, Érdekelne mostmár hogy működik ez a dolog, mert te ott hallasz sok mélyet ahol én nem, és fordítva is igaz. Szerinte az SRH440 pont jó, szerintem meg brummog. Szerinted a HD25 is jó, szerintem meg ha egy kicsit is
összetettebbigényel gyorsaságot és jobb elválasztást a zene, akkor egy híg mély masszává válik az egész. Az A900-ra azt mondtad túl sok a mélye, szerintem meg bőven az elfogadható tartományban van.És lehet mondani, hogy de hát a számok, a mérések, a referenciákhoz való hasonlítás (ami ellen nemrég páran tiltakoztak, hogy hallás útján ne!), de akkor is szubjektív ez a műfaj, mindenkinek más tetszik és mindenkinek a hallása is más többé-kevésbé.
Szerintem a Major azon az áron kifejezetten jó. Ahogy fizik is írta az újabb modellek mikrofonnal és távvezérlővel érkeznek, ami sokat dob az értékén hordozható eszköz lévén, ezt mind tudjuk. Emellett az anyaghasználatát senki nem kritizálhatja, főleg ennyiért. Szép is. Kell ennél több divatcikket keresőknek? Az már más kérdés, hogy a hangja milyen. Szerintem nem rossz, többek szerint igen. Na bumm. Más fejhallgatóval is van így, hogy valakinek tetszik, a többségnek viszont nem, ennek ellenére megvan a maga rajongótábora, pl. a HD555, ami persze nem egy kategória ezzel, de elég megosztó tud lenni.
A hangjára visszatérve én sem mondtam sosem, hogy tökéletes, de szerethető tud lenni számomra. Igénytelen a forrásra nézve, a jobból semmit nem kamatoztat. A mélyei nekem pont elegen vannak, a közepe rockhoz nagyon is jól mutat, a magasaiban találtam én is technikailag több hibát. A teteje előtt van egy nagy "árok", ami bizony nagyon hallatszik rajta, de meg lehet szokni és az agy jól kompenzál. Ha adsz neki rendesen esélyt, kiviszed utcára és arra használod amire a gyártó is reklámozza: “With Marshall Headphones it is now time for Marshall and rock ‘n’ roll to introduce yet another bold push into the unknown.” - Utcára hétköznapi hordozható eszközökkel. Ezt teljesíti, főleg az aláhúzott, kövér betűs részt.
A HD25-tel meg nem keverném végképp, mert teljesen más kategória árban és hangban is.
-
DEJVID
őstag
válasz
bigmasterg #37543 üzenetére
-
nagyúr
válasz
bigmasterg #37535 üzenetére
Viszont van headset is belőle távvezérléssel. Illetve most már csak az van.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bigmasterg #37535 üzenetére
1:1
A képeket azért kérem!
-
KungfuHamste
csendes tag
válasz
bigmasterg #37461 üzenetére
Szia!
Debrecenben leledzem, most fogok neki esni a netnek, hogy hol van olyan bolt itthon, ahol kipróbálhatnám a fülest.
Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest