- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nordschleife
csendes tag
válasz
ati888 #155789 üzenetére
Én bementem a magyar márkaszervizbe(nem Honda, de japán márka). Mondták hogy a tulaj jelenlétében kiadják az autó előéletét. Mondtam hogy a tulaj valószínűleg Németországban van meg az én emberem is, aki várja az infot az autóról, mert azon múlik a vásárlás, hogy mit tudunk meg az előéletről. Mondtam h nem érdekelnek pontos adatok, annyit mondjon meg hogy volt -e rendszeresen szervizelve és valósnak tűnik -e a hirdetett km. Ennyit végül kiadtak infoba.
-
Nordschleife
csendes tag
válasz
ati888 #155785 üzenetére
Szia!
Nekem negatív tapasztalatom van vele. 2x használtam az elmúlt 2 hétben. Mindkét autó 6 éves volt és a korábbi szervizekről, km óra állásokról csak egy adat volt kb 2-3 hónappal ezelőttről azzal a km óra állással, amivel hirdették az autót. Az előtte lévő 5 évről semmi. Persze ez csak 2 eset, lehet véletlen egybeesés, de én többet vártam.
-
Chrisstoffer
újonc
válasz
ati888 #155259 üzenetére
Hello!
Nagyon hasonló kérdést tettem fel néhány napja itt, csak én kimondottan ferde hátút keresek ebben a kategóriában. Aztán ketten elkezdtek velem szívózni és végül kitiltottak 5 napra. Persze aki kezdte az egészet az nem kapott semmit. Úgy látszik vannak egyenlőbbek az egyenlőknél. Innen is üdvözlöm a moderátort.
Na de volt olyan is, aki segítőkész volt. Ajánlották a Mazda 6-ot, Ford Mondeot, Renault Lagunát. Körbejárva a dolgot arra jutottam, hogy a Mazda túl jól tartja az árát. Lehet hogy jó, de nagyon drágák. A Ford Mondeo szerintem ésszerű választás. Reális áron és az alkatrész is kedvezőbb, mint sok kategóriatársé. A Renault Laguna meg a titkos tipp, hiszen az elődök rossz híre miatt gyenge az értéktartása, pedig ez a III. széria már nagyon jó autó lett. A többiről nem nagyon tudok, mert azokból nincs ferde hátú.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest