- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dong86
csendes tag
válasz
Lovey #205868 üzenetére
Nagyjából a 2016 utáni dízelek Euro6-osak azokból tudsz válogatni lehetnek kivételek.
Ennyiért én néznék egy 308 peugeot-ot 1.6 bluehdi motorral vagy egy renault megane-t 1.5/1.6 dci-vel vagy focus 1.6 tdci, szerencsével kifoghatsz egy auris kombit illetve a civicből is van dízel amit linkeltem korábban. -
válasz
Lovey #205863 üzenetére
Éveken keresztül ingáztam BP-en keresztül 2x20km-t dízellel, sose volt semmi gond. (mármint fogyasztással, kopó alkatrészekkel, stb.)
Az mondjuk tény, hogy télen városon keresztül nehezen melegszik be. De erről is gondoskodnak hogy legyen elég dugó
Kitiltani nem mostanában fognak egy EU6 dízelt Budapesten, még Berlinben is vígan lehet autózni EU4 dízellel.#205861 Qru: akkor meg is van válaszolva miért nem cserélték.
-
alázógyík
addikt
válasz
Lovey #205834 üzenetére
Én 4,5 évesen vettem 194.000km-el a TS Hybrid Aurist.
Teljesen végig vezetett elektronikus szervizkönyvvel. 1db izzót cseréltek benne, ami hiba előjött.
Most 206.000km van benne, és még mindig eszméletlen jó.
Ha lehetne, a 2014-es modelt vedd, arra még 2 évig lehet hybrid gar.-t venni.
Vízpumpát kell megméretni, ha még nem volt cserélve, ill. egy EGR és hűtököz takarítás kellhet. -
-
válasz
Lovey #205804 üzenetére
"automata váltó Hondánál mennyire rizikós"
Attól függ milyen automata, hagyományos, i shift, cvt, elég sok féle honda automata váltó van. Manuálisból is van ami csapágy problémás tud lenni. A megbízhatónak mondott automaták is tönkre tudnak menni, lásd szabonagyur honda city cvt váltóját...
-
válasz
Lovey #205797 üzenetére
Jól látod, másfél tonna az autó, tehát nem versenyautószerű dinamikát kell keresni. De mivel szívómotor, ezért jóval egyszerűbb, és a hozzá csatolt F17-es váltó hibamentes. Hahu-n kicsit felkúszott az ára, hiszen keresettebb mint a feltöltött társai, főleg a egyszerűsége miatt.
-
dong86
csendes tag
válasz
Lovey #205791 üzenetére
Szia!
Valami ilyet esetleg: [link] vagy [link] vagy [link]
A K Astra 1.4 T-vel lehetnek gondok itt írta valaki korábban. A skodánál valszeg azonnal lehet egy dióhéjas koksztalanítással indítani 120-150 eHUF körül van, meg ennyi kilóméterrel azért lehet rá számítani hogy elő fog jönni ez-az. Én keresnék egy hondát de a J astra sem rossz amit a kolléga írt illetve a focus is jó lehet. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest