- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj79
senior tag
válasz
lali81 #195780 üzenetére
A láncot akkor kell cserélni, amikor hangja lesz, nincs egyetértés az intervallumban. A baj inkább az, hogy a sok utángyártott cucc hamar feladja, okoskerékből csak gyárit szabad venni. A kokszképződés a használattól függ, lehet 60e meg 150e km után is diózni (sok rövid táv gyorsítja a lerakódást). Most már egyre több helyen van rá lehetőség, szóval az árak is mérséklődtek.
Gabesz87: 2013-tól szíjasok, a dinamizmus meg szubjektív. A 122 lovassal (golf 5 variant) is be lehetett sorolni (mondjuk jól áttételezték a hatos váltót) , nyaraláskor sem hozta zavarba a horvát autópálya.
-
w333
félisten
válasz
lali81 #171000 üzenetére
Különben ez a kis Pug 306 ugyan úgy 8 szelepes 1.4 benzin nagyon egyszerű technika ami a világból kimegy, fogyasztása is nagyon baráti városban bőségesen elvan 6L -ből országúton 5L is elég neki persze normál használat esetén, illetve ezekre nem is annyira jellemző a rohadás ... jó kis megbízható autó na !
-
w333
félisten
válasz
lali81 #170980 üzenetére
Skoda és Suzukit ilyen áron felejtsd el de gyorsan !
Durván 1 éve ugyan ezt jártuk végig (szinte az egész országban) anyámnak kerestünk autót, ilyen áron szakadék Suzukit kapsz nagyon sokat megnéztünk 400 ezerig és mind az volt, magyar ember a Suzukira semmit sem költ és csak akkor adja el ha már baj van vele (szóval inkább ne)
Jah és Suzuki -ra visszatérve 10 -ből 8 tesó volt (gyere testvírem)
Én ugyan azt ajánlom amit neki is vettünk még pedig egy Pug 306 ami tényleg nagyon megbízható még a régi Francia iskola szerint készült, beltér elég nagy és nagyon kényelmes, futómű a nagyon rossz utakat is jól elnyeli, olcsón fenntartható autó szóval én csak ajánlani tudom !
Tessék találtam is hasonló áron !
Szerk.
Meg is találtam 2017.11.11 ... akkor ezt szépen összefoglaltam
-
BigBlackDog
veterán
-
-
athomi
veterán
válasz
lali81 #160890 üzenetére
Tudok én olyan márkaszervizt is idehaza, ahol ugyanabban a dízelautóban nem cseréltek egymást követő kötelező szervizekkor sem motorolajat csak papíron. Motorcsere lett a vége.
Nyilván a márkaszerviz sem garancia önmagában.
Nekem is most kellene a 9 éves Astra-t vinni a márkaszervizbe ha szeretném tovább vezettetni a szervizkönyvet, de nem fogom, nem ér annyit. -
hülyegyerek
addikt
válasz
lali81 #156820 üzenetére
Puntom volt 3 évig, igaz még az mk2. Fityingekért vettük (380) 11 évesen, kb. ugyanennyiből kicseréltünk minden kopóalkatrészt (fékek, szelepfedél-tömítés, akksi, kuplung, lengéscsillapítók, vezérlés), aztán 3 évig úgy használtuk, hogy csak a generátort kellett felújítani egyszer. Azért nincs már meg, mert feleségem kolleganője felborult vele, és tgk lett (mármint az autó, nem a sofőr - neki semmi baja nem lett). Imádtuk a Punyeszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest