- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
-
hobizoli
nagyúr
-
-
Qru
MODERÁTOR
Ok tudom, nem is ez volt a hsz lényege, hanem ettől függetlenül nem rossz verdák csak nem ezek a széthajtott vackok. Ezekre bizony már költeni kell, vmi minidg elfárad bennük a koruknál fogva.
Egyik srác okos volt és gyorsan eladta az 1,6-osat pár hét használat után (de előtte jól kiszórakoztuk magunkat rajta).
A másik srác megtartotta az 1,4-eset. A vételára kb 2x-esét ráköltötte már, hogy menetképes maradjon a kocsi. Most meg már nem adja el, hogy beleölt egy csomó lóvét, mert úgy sem kapná vissza. -
zoo8800
veterán
5 év alatt nekem volt A Vectra, Golf 4, E36 325, E39 528, Focus, és még ki tudja hány típus, amit elképzeltem magamnak. Aztán tavaly rájöttem, hogy a Bravo nem is olyan elérhetetlenül drága, és most abban ülök.
He hogy pár hét a alatt jutott el a Porschétól a '94 Coltig, az tényleg durva -
Qru
MODERÁTOR
Oké, akkor inkább keresünk nem chipelt-et.
mod:
AMD Power: Elég ha csak a blokkot veszed, bedobjuk a Polodba és akkor lestz ott ne mulass.
Manitou: Hehe, ez jó. Veszek akkor vmi sípot a kocsimba, az végülis olcsóbb. Bár Jazz-ből is van turbós, csak azt kicsit drága mulatság.
-
Dare2Live
félisten
"Még városban csak-csak normálisan fogyaszt, de ha kitévednél onnan máris többet kajál mint az 1.4."
O_o mért is? Lehet rossz az analogia de yaris 1-nél 1.0 és 1.3 esetén az 1.0 egy helyen fogyaszt többet 150fölött.
És ugye ezek kvázi testvérmotorok. (1sz-fe, 2sz-fe)Mondjuk az baromira érdekelne, hogy 150fölött mért eszik többet a kissebb, de ez elvileg fix "gyári" adat.
-
Rick4
félisten
Mi is van kiírva? Gázüzemű gépjárművel behajtani tilos. És milyen a kocsi ?Benzin- gáz kettős üzemű. És mi a megoldás? Megnyomod a gombot, benzinre váltasz, és behajtasz. Teljesen legális, benzin üzemben mész. A tartályon van egy 12V-os mágnesszelep, amikor az nem kap áramot, ott a gáz se ki se be. Gázpalackot is cipelhetsz a csomagtartóban, az sincsen megtiltva...
-
Kickass
őstag
előző autóm egy 1,4 60 lovas (116NM kb 3000 körül) vírfarkas volt klímával
elhiszed hogy az se ment? mégse képeztem vele forgalmi akadályt sehol, városban kicsit határozottabban kellett megindulni meg városon kivül előzésnél jobban tette az ember ha kikapcsolta a klímát az előzés idejére
most egy 'kicsit' erősebb verdában ülök, így utólag már vicces de akkor tök természetes volt és semmiben nem akadályozott
-
echterion
nagyúr
Megnéztem ezeket a gépeket. 6 sebességest nem sokat lehet találni, de találtam egyet, ami még tetszik is valamelyest: ez az. Nem egy Laguna vagy 406-os, de szép, mondjuk nem tudom, ezek mennyire kényelmesek, majd lehet, kipróbálok egyet.
(#48054) Rick4: Nem értem, minek kell itt arcoskodni, ha szerinted annyira jók, én elfogadom, de még mindig nem tudom, melyik típusra gondolsz. Én nem mondtam, hogy szentírás a nagy köbcenti, mondták itt többen is (te is), hogy a 6 sebességes váltóra koncentráljak, ezt meg is köszönöm. Nem kell menni egy kört, csak a kocsi típusa kéne, hogy megnézzem, az egyéb igényeimnek megfelelne-e. Köszi.
-
echterion
nagyúr
Sajnos a használt piacban benne van, hogy valami elromlik, és az pénzbe kerül. Erre van is mindig, ha kell, mert sokat használom az autót. Igen, nem mindegy, mennyibe fáj egy-egy alkatrész, ezért is vagyok hajlandó az A6-os és társaikról lemondani. De pl. egy Honda Civichez sem olcsóbb az alkatrész, tudom, mert egyik ismerősömnek az van. Lehet, nézni kellene valami olcsóbbat, de nekem kell hosszútávra a 2000-es motor, mert a mostani 1.6-os 130-nál igencsak hangos. Tehát elsődleges, hogy nem 4000-es fordulat körül kerepeljen 130-nál, hanem csendesen duruzsoljon. A kisebb kategóriás autókkal az abajom, hogy az ehhez szükséges hangszigetelő anyagok hiányoznak/olcsóbbak bennük. A Toyoták meg sajna nem is tetszenek, meg szerintem irreálisan magas felárral kínálják őket. Esetleg ami még tetszik, az a 406-os Peugeot, még ezen gondolkodom.
Viszont pénz meg csak ennyi van rá, ez van, ebből kell megoldanom, szeptemberig.
(#48037) zoo8800: Köszi. Látod, az ilyenekhez nekem nincs szemem sajnos, ezért is linkeltem be ezeket, hogy aki ért hozzá, tudjon rájuk mondani valamit.
-
echterion
nagyúr
Mint fentebb írtam, elsősorban autópályázás lesz, napi 120 km környékén. Időnkén a családdal egy kis kiruccanás ide-oda. Csomagtér nem lényeges, a mostani 307-esé is elég szokott lenni. Azért egy olajcsere nem szokott váratlanul jönni, az izzókért meg ritkán kell 100ezret fizetni, defekt esetén sem kell 20-30ezres gumit venni, nekem a 13000-es Debica is megfelel.
Valaki megmondaná, miért kell konkrétan félni ezektől az autóktól? Annó a 307-estől is óvtak, mint a tűztől, pedig semmi extra nem volt még vele. Véleményem szerint egy szakszervízbe kell bevinni, alaposan átnézetni vásárlás előtt, ha az ott találtak megfelelőek, akkor lehet vásárolni. Nekem eddig ez a taktika minden autónál bejött. Csak ezért kérdem. Esetleg valami típushiba, mint a 307-esnél a duda vagy valami ilyesmi?
-
-
pszili8
aktív tag
Ennek az Altea-nak elég volt 118000km-is,pedig karbantartottuk.Egy sima 1.9TDI-t is fel lehet hergelni 200Le közelébe és ugyanúgy megy.
Khelben: egy 1.9tdi passat nem megy sehogy?De mindegy nem is az volt a lényege,hogy megy.
Mercedes W123 powa
Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest