- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
DopeBob #48941 üzenetére
Azt ne hidd. Klubbos RC-nek a hátsó hídját is Peugeot szervíz "újította" föl. Jól megperselyezték és zsírzógombot neki. 1 év után be is dőlt megint.
Keressétek föl a peugeot206fanclub.hu forumot. Írjátok le a pontos hibákat. Pár órán belül meglesz a megoldás és a szerelő aki a közelben megcsinálja.
Én még mindíg állítom, hogy az 1-es fecsi lesz a ludas. Láttam már párszor ilyet. A gond az, hogy egyszer tankol grízesebb benzint és megmakkan az a henger. 20-30km-t hajtja így 3 hengerrel és búcsút inthet a féltengely rugóinak és a motortartó baknak is. -
Xero
nagyúr
válasz
DopeBob #48933 üzenetére
Vigyétek normális szervízbe. Ha 2003 előtti és 1.1, 1.4 vagy 1.6 benzines, akkor a vezérlés felöli első injector beázott. Azt kicserélteti, plusz a szélvédő spricniket. A ráncfelvarrás előttiek kerekebb spricnije mellett hajlamos beázni a gépháztető, és az így bejutó folyadék pont az 1-es befecsire csöpög. Mondjuk, ha egyszer-kétszer kapott az életében nagyobb vizet alulról, vagy motormosást, az is reszelhetett neki.
Kb ennyi hibája lehet a főtengely szimeringen kívül szériában. Ha erre nem jött rá a szervíz akkor kókler banda.
Ami típus hibája lehet még:
-Hátsó ülés alatt beázik. Van két szerelő nyílás, azokat leragasztani vagy szilozni kell és kész. Nem mindíg jön elő, de jó rá odafigyelni.
-A hátsó hídban a tügörgők a sok összeszedett por miatt megadják magukat, bedől a hátsó kerék és elkezd ropogni, nyüszögni. Meg lehet előzni. Egy kis zsír és egy-egy porvédő kell nekik és kész. Utólag a korrekt felújítása 70eFt.Kb ennyi az a hiba ami előbb-utóbb minden 206-oson kijön. Én nem tartom olyan eget verően vészesnek.
Nem szidni kell az autókat, hanem normális szerelőhöz hordani. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
DopeBob #48933 üzenetére
Az jó, főleg ha a csajod vmi vészhelyzetben kap egy ilyet és elmegy a fékszervó. Biztos meg tud majd állni...
mod:
Nem ide tartozik de erről még a másik kedvenc szitum jut eszembe, mikor az anyósülésen ülő felpakolja a lábát az első szélvédőhöz a kesztyűtartó fölé. Csak nyíljon a lufi és garantált hogy többet enm igen áll lábra az illető.
Egyszer egy csaj bejátszotta nálam is, fogtam magam és félreálltam rögtön. Közöltem vele, hogy amig ott van a lába nem megyünk tovább. Kérdi miért... hát elmagyaráztam neki "szépen" miért. -
zoo8800
veterán
válasz
DopeBob #48922 üzenetére
De jó, hogy felhozod. Épp ma vettem egy T-Jet Bravot. Egy tök ugyanilyet, csak 120 lovas mocival. Tudom ajánlani
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
DopeBob #48817 üzenetére
Legalább nem málik szét az is vmi...
Puha műanyagos Passat-ban 10 év használat után úgy morzsolódott a kormány, hogy álandóan fekete volt a kezem tőle.
mod:
dízelracer: Nekem is kellemes tapasztalatom van a turbo-s motorokkal, legalábbis 10 év és töb mint 220k km után is tökéletesen ment a verda (Pasat 1,8T).
Ismerősnek van 1,3-as turbós Punto GT-je, az is egyben van, 135k km-t ment vele eddig gond nélkül.Amúgy én pl szívesen beneveznék egy új 1,2 TSI Poloba pl...
-
DopeBob
addikt
válasz
DopeBob #48793 üzenetére
Tegnap sikerüt kipróbálnom egy 2005-os Focust- GHIA felszereltség ha jól emlékszem. Hát nem volt elájulva tőle
Ha a belsejét az F Astrámhoz viszonyítom: a műanyagok tök kemények, az ülés elöl kényelmetlen, az ajtóborítás majdnem full műanyag és igen ocsmány (Az Astra 1998-as Start felszerlétség, szóval nem volt magas a léc)
Hát másra számítottam
-
-
gooool
őstag
válasz
DopeBob #48793 üzenetére
Szia!
Ha jól tudom,akkor az Octavia-ba ugyan azt a 8 szelepes 1.4-est rakják,mint ami a mi Peugeot 206-osunkban is van.
Na mármost ez a kis 1.4-es még az oroszlánbébinket sem igazán tudja a család szerint megfelelően hajtani,gondolhatod akkor,hogy egy sokkal nagyobb Octavia-t miként vihet...
És ugye probléma még,hogy az Octavia-ban a nagy súly miatt elég éhes is lesz a motor.
Én mindenképp az 1.6-ost venném. -
Khelben
nagyúr
válasz
DopeBob #48738 üzenetére
nem hiszem, hogy ki lehet fogni olyat ami nem cégautó volt
Már megbeszéltük itt párszor, hogy semmit nem jelent, hogy valami cégautó volt-e vagy sem. Nekem az utóbbi 3 autóm cégautó volt és egyiknek se volt semmi baja, ráadásul nem is tekergették őket és a szervizek is rendben voltak. Az állapot a lényeg, nem az, hogy céges vagy nem. Lehet, hogy a legtutibb vételeket zárod ki, ha meg se nézed a céges autókat.
-
DopeBob
addikt
válasz
DopeBob #48718 üzenetére
Amiket eddig nézegettem:
Ford Focus 2005-től
Opel Astra H 2004-tőlEsetleg, de ezekről nem sokat tudok, nem volt még szerencsém egyik márkához sem:
Toyota Corolla 2004-tól (elég kicsi a csomagtartója
)
Nissan Almera?Mi jöhetne még szóba? A Focus tetszik a legjobban de nem hiszem, hogy ki lehet fogni olyat ami nem cégautó volt
Esetleg Skoda Octavia bár ez már egy picit nagyobb.
-
neduddki
nagyúr
válasz
DopeBob #43666 üzenetére
HI!
weltoto qva draga, de nem jo otok frodulnak elo, mongyuk ijje emgaszemejtol si ki lehet fogni /na jo de hat en nagy nepperellenes vagyok:- )))/
pl: bof szukicsd /en mogyuk hejjel kezdenem, utanna atneznem, hogy mejjik tipus szamithat meg figyelemre, sevrolet, buzuki kiszedve, sajnos tipust nem tok kizarni(pl fabia)/
1.6os krokusz normal kozlekedesre teljesen eleg, de oktavija fel szammal nagyobb leglabb, ellenebn egy oktavias aszonta nekem valto azert bugzik mert spanyol /de ujabban mar atvittek csehbe/, de azok emg tul fiatalokudv
neduddki
mod: javiottam 1250ccm-nel nagyob motor: bof
Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest