- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz
Typhoon47 #49511 üzenetére
Koleganőmnek van ilyen 2-es almerája ( nekem 1-es
). Újonnan vette. 2006-os Visia felszereltség. 250k km-t pakolt már bele. És a váltójához nem kellett nyúlni. ( bár váltóolaj azért gondolom volt benne cserélve
) Ezeknél a váltóban a csapágyazás szokott elkezdeni búgni, ha akkor cseréli benne az ember mind a 6 csapágyat, kb (18k) akkor utána már ok. Van akinél már 50k km után előjön ez a hiba, van akinél meg nem. De ha ezt valaki elhanyagolja, akkor utána már nagyon zsebbenyúlós téma a váltócsere.
Ja és annyi az előnye ennek a típusnak, hogy ezekből elég ritka a céges. Ellentétben az astra, focus, stb.... típusokkal szemben.
SpeedR
Ja én is japánt vennék inkább, ez a 323 inkább olyan 6gen civic erősségűnek tűnik nekem ránézésre, már ami kasznit illeti. -
hobizoli
nagyúr
válasz
Typhoon47 #48542 üzenetére
Ja, mert elotte midnen auton 190-205-s gumi volt gyarilag, a Swift-n meg csak 155-s virslik. Sokkal nagyobbt lehet lassulni a szelesebb gumikkal, ergo nagyobb sebesseggel utkozik a keskenygumis vas.
Fater Swift-je is most van muszakin, vittuk at szerelohoz hogy atnezze elotte mi a nyug, mit kell kijavitattni, hat azon az a fek egy fos azokkal a gumikkal, alig lepsz ra es mar csikorog
-
makaveli666
senior tag
válasz
Typhoon47 #48521 üzenetére
Igazából azon gondolkoztam, hogy szinte kurvára tök mind1 milyen kocsit veszel... Ha jót fogsz ki akkor jó lesz ha rosszat akkor rámegy a gatyád is... Lehet itt vw,opel,peu,ford bármi... Nah majd látom, hogy mi lesz.... Még szeptember-októberig biztos nem veszek kocsit....
-
dave93
őstag
válasz
Typhoon47 #42625 üzenetére
Szöveg kurva jó, de az autók gyötrelmesek. Voltam ott pár hónapja, 800k alatt kerestem autót, abban a kereskedésben nem látsz olyan autót ami ne lenne minden oldalról sérülve (jó apróbb horpadások, horzsolások karcok, de az összkép borzalmas)
A másik meg ami elképesztő volt számomra hogy az 5 millás kocsinak is szarrá van kopva a kormánya. A szövegük tényleg ötletes, meg kell hagyni, de szerintem nem ez volna a lényeg -
-
!Overdose!
őstag
-
Bubu79
addikt
válasz
Typhoon47 #41820 üzenetére
A röhej az, hogy a G Astra csapott seggű változatban hátul nagyobb a lábtér, mint a kombiban...
Ki kell próbálni őket - nekem az Astra (1,6, benzines) már 50km után kikészítette a derekamat, akárhogy is állítgattam az ülést (a gerinctámasz nem jó helyen volt), a Fabia viszont agyamra ment az 1,2-es háromhengeres hangjával és azzal, hogy a középkonzol lelógó alsó sarka kikezdte a térdemet (régi Fabia) - állíthattam ott is akárhogy az ülést... Nem vagyok különösebben nagy darab, 183cm
-
Khelben
nagyúr
-
Greyfoot
tag
válasz
Typhoon47 #41638 üzenetére
De még hogy!! 100e km-t simán letekernek a "parasztok", még többet is!
Ahogyan mások ajánlották, az autó belső állapota mérvadó.
Vezetőoldali ülés állapota, különösen a külső része, kormány, sebességváltó kar, pedálok, ezek mind összhangban kell legyenek a km óra állásával, persze hidegen ha csattognak a szelepek egy 130ezres motorban az sem túl jó jel. -
Möhe
addikt
válasz
Typhoon47 #40986 üzenetére
errefelé a fekete motorháztető a "divat" és az a hüJe kavicsfelverősésvédő huzatszerűség. Márka,szín,vallás,és nemi hovatartozást nem kímélve. Agyficam van mindehol. Konkréten egy házimozi center hangszórója is fellelhető egy piros suzuki stift kalaptartóján a melóhelyem melletti parkolóban.
-
saguaro
tag
válasz
Typhoon47 #40421 üzenetére
Érdekes, a saját klubját olvastam ki, népítéletet is, olyanok kommentjeit olvastam, akiknek ez van, nem a szomszéd fiának a haverjának az ismerősének az autója.
Nem akartam magamat átb-szni, az nekem sem jó, nem vagyok márkahű, de a VW konszern talán a legkedvesebb nekem, de nem baj, ha nem az, olyan autó kellett, amire nem kell költeni, olcsó is, kényelmes is, elfér benne 4 nagy ember, meg csomagok, és nem hagy az út szélén, soha(dízel kilőve).
Ennyi pénzért, ennél jobb autót, ha mutat nekem valaki, kp-ra meg fogom tőle venni, garantálom! -
Manitou
veterán
válasz
Typhoon47 #40340 üzenetére
Tavaly július óta van hasonló , csak az enyém "fullos" felszereltségű.Van benne elektromos ablak is meg klíma, 4 légzsák stb...
Nagyon jó kis gépek, éppen most hoztam el az enyémet, most vizsgázott le, két évre megkapta megint a műszakit. Vizsga előtt átnézte szerelő aztán azt mondta minden rendbe van vele. Vizsgán át is ment simán. Eddig tényleg benzinen kívül nem költöttem rá semmit mióta megvettem, szóval ajánlom
Szerintem amit linkeltem az egész jó áron is van és fotók alapján is egész egyben van, persze élőben érdemesebb meglesni.
Ha valami érdekel almerával kapcsolatban csak kérdezz!Fogyija városban dugózva 8-9l között van(lábfüggő). Én főleg városban használom. Országúton elvileg megelégszik akár 6-al is. Ha pörgeti az ember akkor viszonylag szedi a lábát is, bár ez pont az a fajta japán autó ami alacsonyabb furdulatszámon is jól autózható.
-
No-kia
addikt
válasz
Typhoon47 #40098 üzenetére
hát még úgy mentem vele ezt a 200km-t h csak megnéztük miket kell cserélni, szerdán ahgyom ott a kocsit a sierrás tagnál, a szükséges cserékre, most úgy járok vele ahoyg egyéve leparkoltak vele
és féléve még abban a tudatban voltam, hoyg minimum félmillió kell normálsi kocshoz+ papírokára... tévedtem
parancsolj, ő azszerk, hát jah, majd elválik, elméletileg 133e km van benne, amit megismmerve a tulajt, elis hiszek
-
Rick4
félisten
válasz
Typhoon47 #40046 üzenetére
Simán tudok két embert is akinek 4.7-ese van, 12.5-13-mal járnak egymástól függeltenül. Igaz, nem agresszív vezetők...
hozzá kell tenni, odakint az adatokba belejátszik a német benzin minősége is...Nagyszervizt és a szerelőket hagyjuk, mikor a szerelőcsóka ellopja az olajat meg a váltószűrőt, ismerem a mentalátást... H Te csináltad volna a saját kezeddel, elfogadtam volna azt, hogy tuti rendben volt. Így csak talán... Sajnos.
-
Rick4
félisten
válasz
Typhoon47 #40038 üzenetére
Azért kíváncsi lennék, a fogyaszást hogy produkáltad? Nézhetjük nálad is, meg a népítéleteket íróknál is, hogy mennyi volt az autó addig megtett km-e (valós összes) mikor volt gyertya, gyertyakábel, lambda szonda, motorhőmérséklet szenzor, levegőszűrő, egyéb megfelelő km-nél esedékes karbantartási dolog cserélve... Mert ugye a fogyasztás, és a rendes működés ezeken is múlik..
Másik kérdés: hol beszéltem én gázos fogyasztási értékekről? Hol beszéltek a linkemen gázos fogyasztásról
A végén tettem oda, mint reális alternatíva, és ennyi.
-
Rick4
félisten
válasz
Typhoon47 #40035 üzenetére
Dehogynem. Ha a szabályokat betartod és nem ütöd vágod, egy szerényebb aszfaltgumival minden gond nélkül.. Persze rugatva, lámpázva a gyári nagy kerekekkel nem kell csodákozni a 20-on sem. Gázüzem ennek is a titka. 250 ezerért lefelezed a 100 km-re eső költséget, ott meg akkor a 20-as fogyi 10 liter benzin ára lesz...
Ezek is biztosan hazudnak minden tankolás után... [link] [link] [link]. Szerintem írj neki, hogy nem értenek hozzá. Egyébként neked ilyen autód van? Mert ugye ez is lényeges... -
E-Max
tag
válasz
Typhoon47 #40003 üzenetére
Van egy Klagenfurti fogorvos barátom, neki van egy 2 éves X5-öse, egy új, F10-es, 1 hónapos 530d-je, illetve a nejének egy 130i cabrio-ja.
Ő se fiatal már, 58 éves, de azt mondja, hogy imádja az üléshelyzetet, hogy a földön van, de nem akkora darab mint én, semmiféle egészségügyi problémája nincs, teniszezik is, stb...
Nekem már nem jó ez az alacsony üléshelyzet, hiába lenne marha kényelmes az ülés, mert más, aki beült, fiatalabb, soványabb, mindenki agyba dícsérte, nekem nem való.
X5 ortopéd komfort ülése az igen, az már döfi. -
milomi
tag
válasz
Typhoon47 #39945 üzenetére
Hát van egy ismim aki OLASZ FAN .. szal rá nemhalgatok.. mert Ő szerinte.. olasz volt az isten is aki a földöt csinálta vagy mi
.... szal elég elfogott. egy Tag... neki van egy kis Punto GT je.. vitt vele egy karikát.. mikor a fordulatszám elérte a 2300 at. .egyszer húz mint egy kis rakéta.. mondom LOL ...
egyből megtetszett.. 3000-5500 szépet ment az tény.. ezért is érdekel más szemszögből az autó nem egy Olasz autó Fan szövege
Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest