- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Aktív témák
-
mpeti3
csendes tag
Hmm értelek, viszont azt még mindig nem tudom, hogy rosszabb a samunak vagy az lgnek a képe a bneqénál vagy kevésbé alkalmas filmnézésre, játékra?
Mert valóban az lg kicsit ellenszenves külsőre, viszont én a csillogós zongoralakkos fekete porgyűjtős külsőt se kedvelem, szóval pont a samu külseje tetszik leginkább, persze ez mindenkinek teljesen szubjektív meg igazából szerintem nem is ez a döntő egy monitor megvásárlásánál, persze figyelembe kell venni, de azért inkább az élmény a lényeg amit nyújtani tud, szerintem.
A csatlakozóknál annyiban mondok mást hogy szerintem azért lényegesen kényelmesebb ha több van rajta mint egy darab dvi és egy darab d-sub, főleg ha konzolt is rá akarom kötni vagy bármi egyebet, persze ez megint csak luxus hogy ne kelljen huzogatni a kábeleket.
Viszont mindkét monitorról nagyon jókat írnak mind film mind játék terén ráadásul ilyen extrákról beszélek hogy kép a képben automatikus fényerőállítás meg sorolhatnám, szóval a benq annyira jó képet ad hogy mindezektől el kellene tekintenem?
Nem is beszélve arról hogy egyedül a benqnál nincs pixelgarancia. -
mpeti3
csendes tag
Üdv!
Nos én még mindig nem tudtam dönteni hogy Samsung 2494HS vagy LG W2363V vagy Benq 2420HDBL?
Akiknek esetleg hasonló monitorai vannak ők írhatnának tapasztalatot vagy negatívumot!
Főleg az első kettő érdekelne mivel a Benq-ról eddig csak jókat hallottam és pont arra lennék kíváncsi hogy tényleg inkább azt érné meg megvenni annak ellenére hogy a másik két monitor sok extrát, több csatlakozót nyújt stb.? -
mpeti3
csendes tag
válasz
Daffni2 #8153 üzenetére
Na de van valamilyen hasonlítási alapod? vagy csak azért mondod mert neked Benq volt és nagyon megvoltál vele elégedve?
Az LG-ben csábító az a sok extra, a Samsung-ra meg azt írták hogy minden téren klassz egy kicsit problémáztak a fehéregyensúllyal de nem vészes. Egyébként tetszenek a kijelzők sok csatlakozási lehetőség miatt is. Emellett mindegyik készüléknél van pixelgarancia míg, a Benq-nál ez sajnos nem mondható el.
Félreértés ne essék a Benq monitora is tetszik, de nem akarom elkapkodni a döntést hiszen csak nem egy-két évre veszem.Játékoknál hogy teljesít a G2420HDBL? mert a HDB-nél azt írták a tesztben hogy elmegy nem a legjobb, meg még a szoftveres menükezelés hiányával volt gondjuk. Szerinted ezek mennyire problémák? (gondolom olyan nagy különbség nincs a ledes és sima ccfl-es verzió között, persze mindenképp a ledeset választanám ha emellett a monitor mellett döntenék)
-
mpeti3
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Már napok óta azon rágódom hogy milyen monitor lenne megfelelő számomra úgyhogy kérnék egy kis segítséget hogy ti mit javasoltok!
Az én két választottam: Samsung 2494HS és LG W2363V
Mindkét monitorról jókat írnak IPON tesztben, nektek mi a véleményetek melyik lenne a jobb választás?
Nem vagyok hardcore gamer, szóval főleg film és egyéb felhasználásra lenne, de azért játszogatnék is vele!
Ha van esetleg valami jobb vagy más javaslatotok hasonló árfekvésben szívesen fogadom!
Nézegettem még a BENQ G2420 HDBL monitorát, de úgy gondolom hogy a másik kettő közül bármelyik jobb választás lenne.Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Filmvilág
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest