- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
El Kebir
őstag
22 coll-ról csak azért hogy egy kicsit nagyobb és elenyésző mértékben szebb (de ez is csak talán) monitorod legyen nem éri meg váltani, csak akkor ha elenyésző összegbe kerülne.
(persze mindenki arra szorja el a pénzéd, amire akarja)
Ilyen kis képernyőméretváltozást alig érzékelsz (max az első pár nap lesz feltünő), ezt tapasztalatból mondom, 21"-ről váltottam 24"-re. Viszont a natív felbontás növekedése esetleg gondot okozhat a videókártyának egy-két játéknál.
szvsz a full hd felbontás nem ad semmi többletet az 1680x1050-hez képest, ilyen kis méretben max nagyítóval 10cm távolságból láthatsz különbséget...
Nem vagyok híve az évenkénti-kétévenkénti monitorcserének, olyan monitort kell venni, amit legalább 3 évig nem akar lecserélni az ember, vagy még tovább... (ha nem döglik be a 21"-os samu215tw, amit később sikerült megjavítani, akkor még mindig nem cseréltem volna le, pedig már a 4. évében van, még a családban maradt...
)
-
Daffni2
addikt
-
Syron
tag
Egy kicsit kisebb lesz minden bármelyiket is választod, de az a pár század milliméter képpontonkén ami köztük van szerintem minimális.
A következőképp alakul:
22" 0,282 (jelenlegi monitorod)
23" 0,265
24" 0,270Véleményem szerint ezen nem múlik a dolog.
A háttérvilágítással kapcsolatban inkább egy jobb paneltípusra éri meg a felárat mintsem a LED.De amit úgy is meg fognak kérdezni, mennyit szánsz rá kb.?
-
Daffni2
addikt
Bizony megéri, én egy 22-es Lenovo-t cseréltem le a Benq-ra LED-es gyönyörű képe van, nagyon jól olvashatóak a betűk is.
Még nagyobbra vágytam azért adtam el és vettem meg a jelenlegi 32" LED-es -t
Megbízható pixelhibás darabot nem nagyon találni köztük. Az ára most különösen nevetséges:BENQ G2420HDBL
Érdemes ilyenkor lecsapni rögtön, mert az Iponnál gyakran előfordul, hogy mire észbekap az ember már több ezerrel drágább.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest