Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Arnold2 #8062 üzenetére
Igen. Nemtom ez normális-e ilyen méretben, de gondolom nem kellene annak lennie
Ipontól írtak vissza, hogy, küldjem ela terméket, megnézik a hajszálrepedéseket és, lehetőség szerint küldenek másik terméket, csak nemtom kicserélik-e egyáltalán, meg mire visszajuttatják hozzám, pixelhibás meg karcos lesz, nem igazán tudom, küldjem-e el egyáltalán nekik
Lényeg, h nagyon mozog a monitor, még most is gépelés közben, a Samu ezt bizony elbaxta, mert nem csak nálam, hanem az Ipon tesztben is erre panaszkodtak, tehát szériahibás a cucc
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Arnold2 #8054 üzenetére
Nekem a "nagy testvére" van, lentebb írtam mi a gond vele, nemtom a 2370H-nak is ugyanolyan vékony-e az állvány része, de tippre az, igencsak mozog a monitor, ha hozzáérek, de azt hozzáteszem, h ez asztalfüggő is nagyrészt, a mostanimon nagyon mozog, de kerekes asztalom van, amin nem is csoda, holnap ki lesz cserélve egy másikra, illetve egy olyan asztalra, amin csak maga a monitor lesz, tehát egyáltalán nem fog mozogni, ezt leszámítva nekem nagyon bejön, iszonyú nagy a 19"-os Asus TFT után, de lassan megszokom majd, a képe is gyönyörű, DVI csatival használom
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Daffni2 #8049 üzenetére
Az tuti, h szokni kell, de anno ez volt, amikor a 17-es Samu crt-ről váltottam az Asus 19-es TFT-re, most ugyanaz a helyzet van, de az Asus-t már kicsinek találtam, azért is cseréltem le, meglepődnék, ha ezt is kicsinek találnám egy idő után, kb. 5 évre vettem ezt a moncsit
-
Scholes9
nagyúr
Nekem is megjött a P2470H, de ez baxott nagy, ha tudom, h ekkora kisebbet veszek, egyelőre pixelhiba mentes
-
Scholes9
nagyúr
De még mindig nem döntöttem el
Nem akarok mellényúlni...ez milyen lehet? [link]
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Scholes9 #8038 üzenetére
NA tényleg kész vagyok és inkább a 70-est veszem, az 50-esnek a teszt szerint eléggé homályos a képe, de rendelek hozzá egy DVI kábelt is, mondjuk így már 70k-nál járok futárral együtt, na mind1 jó pár évig nem fogom úgy sem lecserélni...ez a kábel jó lesz hozzá? [link]
ffodi: kérdezném tőled, hogy filmre és játékra mennyire jó a moncsi, illetve tényleg igaz, h labilis a talpa?
szatocs: jaja inkább az lesz, bár drágább is, mondjuk én egyértelmű, h natívban fogom nyomatni
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Daffni2 #8037 üzenetére
60-nál többet nem igazán akarnék rákölteni, az meg 5-el több, illetve DVI kábel sem jár hozzá és a tesztben írták, h írtó labilis a talpazata. Szal nemtom, miért azt ajánlották inkább. Amúgy meg 2 napja csak a monitorokat nézegetem és nagyon nehéz dönteni, de egyelőre marad ez.
-
Scholes9
nagyúr
No végül csak a P2450H-t rendeltem meg, ha megjön beszámolok róla
-
Scholes9
nagyúr
válasz
TOTAL LOKI #8030 üzenetére
Biztos jó lehet, mert jókat írnak róla, de én ragaszkodtam a Samsunghoz
-
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Szeretném lecserélni a 19-es moncsimat egy nagyobbra, én ezt néztem ki magamnak: [link]. Esetleg van jobb is ennyiért?
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest