- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
LW
őstag
Amennyiben 2 eszközt szeretnél rákötni digitális bemeneten, kábeldugdosás elég kellemetlen dolog és érdemesebb venni egy monitort amin 1 gombnyomás (vagy annyi se).
Analóg bemenetre rá lehet kötni a konzolt. (nincs tapasztalatom, de úgy vélem), és úgy is 1 gombnyomással tudsz váltani.BenQ mellett még LED háttérvilágítás szól. Pixelgarancia úgy emlékszem van rá. Legalábbis Hexaanál és edigitalon egyaránt.
Láttam haveromnál 2494HS-t is, nem tudok róla rosszat mondani. Talán az automata forráskeresés idegesítő, mert sok a bemenet. -
LW
őstag
A bemeneteknél csak azt nézd, hogy legyen digitáls. HDMi vagy DVI az lényegtelen, mert attól eltekintve, hogy előbbi továbbít hangot is (ezeknél a monitoroknál feleslegesen) ugyan az.
A kiszemeltek kávájára rá lehet fogni, hogy puritán (főleg a Samu), LG külsőre számomra ellenszenves. Az alacsony ár, a jó megjelenés és a sok jó visszhang tekintetében nálam BenQ a nyerő. Viszont a döntés a tiéd. -
mpeti3
csendes tag
Üdv!
Nos én még mindig nem tudtam dönteni hogy Samsung 2494HS vagy LG W2363V vagy Benq 2420HDBL?
Akiknek esetleg hasonló monitorai vannak ők írhatnának tapasztalatot vagy negatívumot!
Főleg az első kettő érdekelne mivel a Benq-ról eddig csak jókat hallottam és pont arra lennék kíváncsi hogy tényleg inkább azt érné meg megvenni annak ellenére hogy a másik két monitor sok extrát, több csatlakozót nyújt stb.?
Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest