- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
szatocs
őstag
válasz
Scholes9 #8038 üzenetére
Leginkább azért írták jobbnak, mert a talapzat stabilitása addig érdekes, amíg le nem rakod egy helyre, utána úgy sem piszkálja a legtöbb ember. Ami miatt jobb (és lássuk be, monitornál ez a fontosabb), hogy minden bemeneten tisztább a képe, és ha jól emlékszem, még olyat is írtak, hogy nem natívon is elmegy egynek a 70-es, szemben az 50-nel.
Szerk.: Na látom átolvastad kicsit jobban...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Scholes9 #8038 üzenetére
NA tényleg kész vagyok és inkább a 70-est veszem, az 50-esnek a teszt szerint eléggé homályos a képe, de rendelek hozzá egy DVI kábelt is, mondjuk így már 70k-nál járok futárral együtt, na mind1 jó pár évig nem fogom úgy sem lecserélni...ez a kábel jó lesz hozzá? [link]
ffodi: kérdezném tőled, hogy filmre és játékra mennyire jó a moncsi, illetve tényleg igaz, h labilis a talpa?
szatocs: jaja inkább az lesz, bár drágább is, mondjuk én egyértelmű, h natívban fogom nyomatni
-
Daffni2
addikt
válasz
Scholes9 #8021 üzenetére
Miért olyan nagy baj, hogy nincs rajta HDMI?
DVI van, sima DVI-HDMI kábel kell, vagy átalakító a VGA kimenetre.5ms-2ms gyakorlatban semmit sem jelent, ezt most tapasztaltam miután eladtam a Benq-t és a mostani 2 ms válaszidejű.
Semmit nem veszek észre a játékokban sem.A LED háttérvilágítás miatt, és mert szerintem szebb, élethűbb színei vannak a Benq-nak ezért is gondoltam jobb választásnak.
A Benq esetében szinte ismeretlen a pixelhiba, míg az LG-nél ez azért gyakrabban előfordul.Meg kell nézni, összehasonlítani, azután dönteni.
-
Daffni2
addikt
válasz
Scholes9 #8019 üzenetére
Bizony van
Benq G2420HDBL
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- BMW topik
- iPhone topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged