Aktív témák
-
TheClub
csendes tag
válasz
Nyugdíjas #6890 üzenetére
Nem szeretnék most pontos részletekbe menni, hogy ezzel terheljük a topicot, ki mire emlékszik pontosan, stb. Én az adott modellnél lehetséges gyári hibajelenség meglétét kívántam ellenőrizni. Azt hiszem, az a lényeg végül, hogy a megvásárolt monitor jó, most is erről írok, és nem akarom senki hitelét rontani a fórumon.
Ahol kellemesen csalódunk, az a hely szóbeszéd útján is hírét járja és az üzlet további felvirágzását vonja maga után. Mindig érdemes erre is gondolni, hisz pl. nekem is több is ismerősöm tervez most drágább monitort (pl. Dell U2711) vásárolni, és tőlem is kérnek tanácsot.
-
TheClub
csendes tag
válasz
i are robot #6886 üzenetére
"És most hogy jön ide az Oázis?" - a topic címének megfelelően, a hol érdemes 23-24 collos TFT-t vásárolni kérdésre válaszoltam.
Amúgy meg mondhatnám, hogy épp rossz napot fogtam ki, de amit tapasztaltam, az távol van az udvarias kiszolgálástól. Még az is lehet, hogy kishazánkban és Budapesten már ez a norma és "sajna" ettől elszoktam.
-
TheClub
csendes tag
válasz
Daffni2 #6880 üzenetére
Meglehetősen tisztességes dolog egy kereskedőtől, hogy addig teszteled a megvásárolni kívánt monitort, ameddig szeretnéd. A pixelgarancia már tényleg hab a csúcson.
Ezt csak azért hangsúlyozom ki, mivel az Oázis Computer hatalmas csalódás volt számomra. Szó se róla: kiváló árukészlettel és -skálával rendelkeznek, nagyon jó cuccokat forgalmaznak. Kár, hogy az üzlet kb. 2 nm és ha bemegyünk, nincs bekapcsolt állapotban egy készülék se (kivéve, amin az alkalmazottak dolgoznak), de ettől még lehetne jó forgalmazó.
Az eladók viselkedése és arroganciája - magyarán nyíltan nemtetszésüket fejezik ki, ha meg is szeretnéd nézni amit megvásárolsz - számomra felháborító volt. Kb. úgy tűnik, mintha csak egy nyűg lennél, ami jobb, ha mihamarabb végez a gyanús monitortesztjeivel - főként, ha nem fizet a pixelgaranciáért! Ha nem tetszik az áru (mert pl. nem tökéletes) amit kibontottak, viszlát, nem fognak új példányt bontani! Ezt kerek perec kijelentették. Talán úgy érzik, nem vagy fontos, mert van még 100 vásárlójuk, aki nem akadékoskodik.
Jó lenne, ha egy üzletet nem csak a termékei révén ítélnénk meg, de számomra a kiszolgálás minősége is szorosan összekapcsolódik az áru megvételével és nálam ebből a szempontból megbukott az Oázis.
Aktív témák
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest