Keresés

Aktív témák

• Nyugdíjas

nagyúr

válasz TheClub #6901 üzenetére

Ez való igaz,de akkor én is hozzátenném, hogy ezt sem tártad elénk előre, hanem az általam említett kifejezésekkel próbáltad körülirni mit is szeretnél :)

Én az adott modellnél lehetséges gyári hibajelenség meglétét kívántam ellenőrizni.
    ez a mondat például elég is lett volna ;)

• Nyugdíjas

nagyúr

válasz TheClub #6885 üzenetére

Nos, számunkra is emlékezetes maradtál, ez ténykérdés :D
    Beszéltük is a kollégával utána, hogy ha az elején azt mondtad volna, hogy szeretnéd bekapcsolni a monitort, hogy lásd működik-e, ad-e képet, akkor nem lett volna ez a kis vita.
    Ehelyett számomra teljesen félreérthető "Szeretném látni, hogy nem hibás-e", illetve "Meg akarom nézni, hogy milyen", valamint "Látni akarom, hogy jó-e" mondatokat ismételgetted :)

Mi ezt félreértettük, és ugy gondoltuk, szeretnéd pixelhibára tesztelni, amire nincsen gyártói garancia, tehát nem áll módunkban még a helyszínen sem kicserélni neked (Mint mondtuk emellett a megvásárlsra sem kényszerithetünk, és természetesen nem is áll szándékunkban.). Ennek ellenére -mivel ez természetes, hogy azt csinálsz a megvásárolni kivánt monitorral amit csak szeretnél- mondtuk, hogy átnézheted pixelhibára is, de nem fogunk tudni másikat adni, akkor, ha hibás, mert sajnos nekünk sem cseréli ki a gyártó a pixelhibás monitort. Ennyi történt... A tisztánlátás végett. :) A kerek perec kijelentést pedig azért "eszközöltem", mert féltem, később nagyobb vita lehet belőle, nem akartam előre "arrogánskodni", ezért ezúton is újra elnézésedet kérem.

Nagyon nem szeretném, ha ezt tovább beszélnénk meg a topicban, mert ez azthiszem kettőnk ügye, nem tartozik közvetetten sem a topic témájához. De privátban minden további kérdésedre válaszolok.

A másik két észrevételedre:
    Az üzlet mérete azthiszem tényleg nem a mi hibánk, mi lennénk a legboldogabbak, ha egy ennél sokkal nagyobb helyre is futná. Nem járok luxusautóval, nem másra költjük a bevételt, csak a bolt fejlesztésére, efelől biztosítalak. :K
    A monitorokat mindig tetszőleges variációban külön kérésére összeállított felállásban mutatjuk be, nem célunk MediaMarkt szerűen egy replikátorról meghajtani ugyanazzal a szörnyű tartalommal teljesen más felbontású, és neadj' Uram képarányú monitorokat. Arra tényleg ott az MM. De ha kéred, akkor személyesen akár egy délutánon át "mesélek" neked akárhány monitorról, bármilyen összeállításban. Azthiszem ebben is csak félreértettük egymást, és ez szülte a negativ tapasztalatodat (mint annyi esetben manapság).

(A topic olvasóitól ezúton is elnézést kérek,de ugy éreztem erre valamit kell reagálnom:B)

• i are robot

senior tag

válasz TheClub #6887 üzenetére

Értem. Mondjuk a topic címében az van, hogy milyet érdemes venni, nem az hogy hol, és egy olyan hsz-re reagáltál, amiben hexaa-t linkelték, csak ezért értetlenkedtem. És nem is vitattam hogy veled hogy bántak, csak azt mondtam, hogy én effektíve az ellenkezőjét tapasztaltam.

• i are robot

senior tag

válasz TheClub #6885 üzenetére

És most hogy jön ide az oázis? :F Nem mellesleg, én voltam már náluk úgy monitort nézni, hogy nem akartam vásárolni, csak megnézni, és a legnagyobb nyugalommal hoztak le egy bontatlan dobozt, bontották ki csak miattam, és ott ücsörögtem előtte percekig.

Aktív témák

Hirdetés