Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
TheClub #6901 üzenetére
Ez való igaz,de akkor én is hozzátenném, hogy ezt sem tártad elénk előre, hanem az általam említett kifejezésekkel próbáltad körülirni mit is szeretnél
Én az adott modellnél lehetséges gyári hibajelenség meglétét kívántam ellenőrizni.
ez a mondat például elég is lett volna -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
TheClub #6885 üzenetére
Nos, számunkra is emlékezetes maradtál, ez ténykérdés
Beszéltük is a kollégával utána, hogy ha az elején azt mondtad volna, hogy szeretnéd bekapcsolni a monitort, hogy lásd működik-e, ad-e képet, akkor nem lett volna ez a kis vita.
Ehelyett számomra teljesen félreérthető "Szeretném látni, hogy nem hibás-e", illetve "Meg akarom nézni, hogy milyen", valamint "Látni akarom, hogy jó-e" mondatokat ismételgettedMi ezt félreértettük, és ugy gondoltuk, szeretnéd pixelhibára tesztelni, amire nincsen gyártói garancia, tehát nem áll módunkban még a helyszínen sem kicserélni neked (Mint mondtuk emellett a megvásárlsra sem kényszerithetünk, és természetesen nem is áll szándékunkban.). Ennek ellenére -mivel ez természetes, hogy azt csinálsz a megvásárolni kivánt monitorral amit csak szeretnél- mondtuk, hogy átnézheted pixelhibára is, de nem fogunk tudni másikat adni, akkor, ha hibás, mert sajnos nekünk sem cseréli ki a gyártó a pixelhibás monitort. Ennyi történt... A tisztánlátás végett.
A kerek perec kijelentést pedig azért "eszközöltem", mert féltem, később nagyobb vita lehet belőle, nem akartam előre "arrogánskodni", ezért ezúton is újra elnézésedet kérem.
Nagyon nem szeretném, ha ezt tovább beszélnénk meg a topicban, mert ez azthiszem kettőnk ügye, nem tartozik közvetetten sem a topic témájához. De privátban minden további kérdésedre válaszolok.
A másik két észrevételedre:
Az üzlet mérete azthiszem tényleg nem a mi hibánk, mi lennénk a legboldogabbak, ha egy ennél sokkal nagyobb helyre is futná. Nem járok luxusautóval, nem másra költjük a bevételt, csak a bolt fejlesztésére, efelől biztosítalak.
A monitorokat mindig tetszőleges variációban külön kérésére összeállított felállásban mutatjuk be, nem célunk MediaMarkt szerűen egy replikátorról meghajtani ugyanazzal a szörnyű tartalommal teljesen más felbontású, és neadj' Uram képarányú monitorokat. Arra tényleg ott az MM. De ha kéred, akkor személyesen akár egy délutánon át "mesélek" neked akárhány monitorról, bármilyen összeállításban. Azthiszem ebben is csak félreértettük egymást, és ez szülte a negativ tapasztalatodat (mint annyi esetben manapság).(A topic olvasóitól ezúton is elnézést kérek,de ugy éreztem erre valamit kell reagálnom
)
-
i are robot
senior tag
válasz
TheClub #6887 üzenetére
Értem. Mondjuk a topic címében az van, hogy milyet érdemes venni, nem az hogy hol, és egy olyan hsz-re reagáltál, amiben hexaa-t linkelték, csak ezért értetlenkedtem. És nem is vitattam hogy veled hogy bántak, csak azt mondtam, hogy én effektíve az ellenkezőjét tapasztaltam.
-
i are robot
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest