- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Hali,
na megvan a monitor Benq G2420HDBL (LED). Előtte egy 19" volt. Hát mit mondjak, brutális nagy 61 cm. Néha már túl nagy is játékra.Minden rendbe van vele nincs pixel hiba de sub pixel hiba sincs. A betekíntési szögek is rendbe vannak. A magasság is jó, ez fontos nekem a nyakam miatt. Lehet majd rakok alá egy 5 cm könyvet, egyenlőre rendbe van.
Bekapcsoltam a dinamikus kontrasztot és a fekete igen jó fekete rajta. A betekintési szög is rendbe van ha előtte ülök nem érzem hogy a sarkok másmilyen színűek lennének. Ha mozgatom a fejemet nem változik a kép színe.
A betűk tű élesek.
Nem vagyok egy szuper érzékeny felhasználó, meg optikus sem szóval nekem bőven megfelel a monitor.
Amikor bekapcsoltam egyből pixelhibákat kerestem. Elkezdtem számolni aztán látom kb 15-20 subpixel hibám van, nem 100%-on világítanak a pixelek. Na mondom vihetem vissza. Megfogtam és LCD tisztító habbal megtakarítottam és nem volt egy hiba sem. Az apró szösz möszök voltak a felületen és ezért gondoltam, hogy sub pixel hibám van. Szerencsére nincs hiba minden ok.
-
Khaosz55
addikt
BENQ G2420HDBL
A 22' Ledes kivitelt láttam az meggyőzött a sima TN-hez képest. Egyértelműen a színek voltak élesebbek rajta. Na ja mondja ezt egy színtévesztő
-
Khaosz55
addikt
Na megrendeltem, még volt egy darab az egyik kereskedőnél.
-
Khaosz55
addikt
Nem lesz., mivel nincs Magyarországon ilyen monitor. Kb 1-2 hét múlva lehet érdeklődni.
Szóval ahol fenn van a neten ott sem tudják szállítani.
Úgy látom gyorsan elkapkodták.
-
Khaosz55
addikt
válasz
potyi23 #8119 üzenetére
Pár nap múlva lesz nekem a ledes verzió.
Én a Saturnban láttam egy ledes Benq-t és hasonlítottam a többi sima TN monitorhoz. Színtévesztő vagyok de egyértelműen látszott nekem hogy a ledes-en a színek jobban és kontrasztosabb is. Szerencsére mindegyik monitoron ugyan az a játék ment így jól össze tudtam hasonlítani. Szóval látszott hogy jobb a szín rajta. Olyan mint ha a fényereje nagyobb lett volna a színnek.
-
Khaosz55
addikt
Hali,
na kinéztem ezt a BenQ G2420 HDB-t
vagy a Ledes verziót: 2420 HDBL. . Remélhetőleg jobb rajta a fekete.Különben ma látta 22" Ledes Benq-t Samsung mellett és sokkal jobb volt a képminősége a Benq-nak. Vagyis a színek jobbak voltak. Jó Persze nem a legdrágább Samsung volt de drágább volt mint a Benq.
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok.
a 7 éves Samsung 940B monitorom beadta az unalmast. Bekapcsolom semmi. Csak a kék kis led ég hogy be van kapcsolva. Még a menü sem jön elő amiben be lehet állítani a fényerőt stb. Gondolom nem éri meg megjavítani.
Szóval milyen monitort vegyek?
TN+Film monitort akarok mert drága monitorra nincs pénzem. KB 50-ezer FT-ot szánok rá. Játékra és netezésre használnám. 24" 16:9 -es monitort szeretnék.
Jó lenen ha lehetne a magasságát is állítani mert gerinc sérvem volt és szem magasságba kell lennie a monitornak.
Szóval várom az ötleteket.
LED-es monitort érdemes? Jó lenne ha legalább a fekete fekete lenne rajta nem ilyen világító fekete.
Szóval légy szíves írjátok meg mi jöhetne szóba mert holnap már vennem kell egy monitort.
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok
24"-os monitort szeretnék venni. Netezésre és játékra használnám.
Kb 50 Ezer forintot szánok rá.
A következőt néztem ki:
BenQ G2420HDB
[link]Érdemes befektetni egy LED monitorba? Nekem eléggé zavar ha fekete nem fekete.
Arra meg ezt néztem ki:
BenQ V2400Eco
[link]Szóval net+Game-re kell.
Még mit javasoltok?
Persze ledes estén lehet magasabb az ár. -
Khaosz55
addikt
Most nézem az árakat. Eléggé felmentek.
én 50-ért vettem a MSI GTX275 Twinfrozr-t. Most meg ugyanott majdnem 70. Hmm annyiért nem vettem volna meg.
Amikor bejött az új Radeon, akkor nyomták le a GTX árát. Na akkor vettem meg.
Eladtam 15-ért a GT8800-at. Szóval volt az egész 50-15=35-be. Az úgy már jó.
Na nem offozok...
-
Khaosz55
addikt
Hali a 19"-os monitoromat akarom lassan lecserélni.
23-24"-os 16:9-es monitorok között nézegetek. Kb 50-60 Ezer Ft-ot szánok rá.
Játékra és netezéshez lesz. Mit ajánlotok?
Még az is jó lenne ha lehetne állítani a magasságát a képernyőnek.
Nem nagy egy 23-24-es monitor játékra?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest