- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 8T – fazonigazítás
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
ncc1701 #20655 üzenetére
Én ott tartottam vele, hogy szépen megy az Androidos IKEV2/passkey csatlakozik, phase2 ok, de forgalom az nincs. Vmi. tűzfal, nat stb nem ok. Most meguntam. De a wireguard az igen gyors, és nem megkerülő megoldás amúgy. Alapból ott asszem a mikrotikben, úgy rémlik nem extra csomag. És gyorsabb mint az openvpn. Ami amúgy állítolag mikrotiknél borzalmas. De kipróbáltam a zerotiert is.Roppant egyszerű. Na az az extra csomagban van (ARM, ARM64), nem is úgy VPN mint az openvpn, wireguard stb. Bár itt is meg lehet oldani, hogy minden forgalmat átküldj rajt, alapból csak arra való, hogy az otthoni eszközeid elérd. Amúgy a többi forgalom nem arra megy alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő