Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bambano #11990 üzenetére
Nekem sincs bajom a MikroTik-el, nekem is van. Sőt nekem MikroTik esetében külön szimpatikus hogy eszközönként van lehetőség wifi jelszó megadásra. Az is szimpi, hogy annak hirdeti magát, amire beállítom. Pöpec kis cuccok, de nekem a UBNT-vel sincs bajom. szépen fejlődnek, és véleményem szerint egyre jobbak. ( Sajnálom hogy neked negatív tapasztalatod van vele) Az árak, ugyan fontos tényező, és nagyon meg tud határozni sok mindent. De....
Na igen az adatvédelem, az eléggé képlékeny téma kör, nem csak hálózat üzemeltetés téren, de sok sok másban is, amit a felhasználók, és a rendszergazdák is, olykor olykor a kellő magasságból kezelnek. Ami nem biztos hogy jó irány, sőt... De a fene tudja már a mai világban, amikor folyton karón látunk varjút. Szóval részben osztom véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest