- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- One mobilszolgáltatások
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- uleFone Power
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
üzenetére
láttam róla videót, az accesspointék agyba-főbe dicsérték, hogy milyen jó, és szépen megdicsérték minden tulajdonságát, amitől én lábrázást kapok. ciscót mindig pont addig szoktam szeretni, míg meg nem látom az árát. az ubnt-nél meg megalkották a doa fogalmát, amit én is megszívtam, így azóta az nálam tiltólistás. ja, most arról ne beszéljünk, hogy itt korábban össze lettek hasonlítva olyan eszközök, amik mikrotikben huszonezer forint, ubnt-ben meg 180-360 ezer között. a korrektség jegyében.
ehhez képest kosárszám van mikrotikem, nekem sose volt semmi komoly bajom velük. legutóbb elkapkodtam a frissítést, attól betéglásodott, de nem volt nagy varázslat észheztéríteni. az tény, hogy a mikrotik kényes a tápra, mi ezt megszoktuk, azóta nincs vele baj.
visszatérve a kérdéskörhöz: az általam ismert emberek elsöprő többségében fel sem merül, hogy adatvédelemmel foglalkozni kellene, nekik lehet jó a felhő, amíg a naih meg nem bünteti őket, hogy porzik. és ismétlem magam: nem lehetetlen jogilag rendesen megcsinálni, de nehéz. hiszek benne, hogy a többség nem tudja/nem akarja/tesz rá magasról.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold