Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kempinglámpa helyett kürt
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Vivo X200 FE amire vágytam
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
Érdekesen alakul ez a dac kábel dolog... Első körben a kábelre tippeltem, mint a szakadás oka. Többször ki-be dugdostam a 11-es portba, minden esetben szakadás volt a vége. A 10-esbe hibátlanul futott egész nap, ekkor már gigás rezes modul került a helyére, ami szintén hiba nélkül ment. Már ott tartottam, hogy valamiért a 10Gb -es kapcsolat nem tetszik a szóban forgó portnak. Kezdtem agyalni, hogy a csudába tudom ezt majd gariztatni. Támadt egy ötletem, és optikai modult tettem oda... ezzel is hibátlanul megy már több órája. Elég kacifántos ez így... még szerencse, hogy a 14 portot össze tudom úgy forgatni, hogy ne legyen fennakadás.
bambano:
A választásnál az egyik alapvető szempont volt, hogy tudjon kezelni 10Gb -es rj45-öt. Egyelőre kettő ilyen van benne, egész jól szerepelnek, lényegesen nagyobb melegedésre számítottam. 65 foknál nem igen megy feljebb, csak az miatt be se indulnak a ventilátorok. Viszont érdekes, hogy ugyanennyi a hőfok 1Gb és 2,5Gb kapcsolatnál is, huzamosabb terhelés mellett sem melegszik ettől jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Series SE3 Alu 40/44 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple Watch Series 11 Titán 42/46 mm Sport/Milanaise- bontatlan - 1 év Apple garancia
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest