Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssarosi
tag
Egyik ismerősömnek kb. 2 éve vittem ki 2 db wAP ac-t. Többször is említette, hogy az egyik nem jó, soha sem működött, de eddig nem tudtunk találkozni a hiba elhárítása miatt. Ezek szerint nem volt neki sürgős.
Tegnap elhoztam a hibásat. Nem tudom milyen verziójú szoftver volt rajta, otthon rádugtam a hálózatomra, winbox megtalálta. Nem sugárzott wifit sem 2.4 sem 5 GHz-en. Nulláról újra szerettem volna programozni, ezért rátettem az utolsó 6.46.7 (long-term) szoftvert.
Azóta elérhetetlen, kb. 9 másodpercenként újraindul.
Reset nem segít. Netinstall sem elérhető, a 9 mp túl rövid idő. Szétszedtem, kondenzátorok nem púposak, látszólag hibátlanok.
Nem értem, hogy a rajta lévő régi szoftverrel mitől volt elérhető (még ha wifit nem is sugárzott, ki tudja miért, utólag már nem tudom megmondani).
Tápot, poe adaptert már cseréltem. Ha nem lesz más ötlet, akkor megpróbálom azt a 3 kondenzátort kicserélni, ami van benne.
Ha valakinek lenne még ötlete megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest