-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Lenne kérdésem, WDS/Mesh témakörben, bevallom még sosem volt rá szükségem, de most kelleni fog és amennyire utána olvastam ez az a témakör, ami nem kifejezetten egyértelmű.
Primary router (wAP ac LTE6, ARM)
Secondary router (vagy-vagy alapon, nyilván az Asus jobb lenne):
- Asus ac56u, (Broadcom BCM4708A0 (ARM Cortex A9@800 MHz)) ezen most freshtomato-t használok, de cserélhetem.
- Régi Gl.iNET 6416, OpenWRT van alatta, nem a legfrissebb, de jó pofa. (Qualcomm Atheros 9331, @400MHz)Nézegetem a leírásokat, de eddig inkább csak olvasgatás szintjén vagyok, Mikrotik oldaláról ezt találtam többek között: [link] [link]
A két router-t kábellel is összetudom kötni, a cél az lenne, hogy a háznál másik helyen is megfelelő lefedettség legyen, továbbá a Mikrotik vezérelje a forgalmat.
(#11215) iceQ!
Melyikbe? Amiről képet linkeltél? Nem ismerem, meg kell nézni a leírását.
Nekem a Huawei B525 bírta, igaz párszor megakadt alatta a net és default hetente 1x éjjel újraindult.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Szólánc.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest