- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a CAPsMAN-hoz csatlakoztatott eszközöket (AP) hogy lehetne "elrejteni" Winbox elől, tehát hogy azzal ne lehessen rájuk közvetlenül csatlakozni? Perszer már ha létezik ilyen beállítás, mert egy Mikrotik hálózaton mint ha ezt már megfigyeltem volna, viszont neten rákeresve nem találtam ilyet.
Illetve egy másik kérdés, hogy a CAPsMAN alól történő frissítést hogy kell beállítani? Mert most hogy kijött az új szoftver és firmware, mondom ki is próbálom a távfrissítést, rányomtam az Upgrade-re, viszont nem csinált semmit, még csak hibaüzenetet sem dobott, így muszáj voltam manuálisan frissíteni a wAP-ot Winbox-on keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest