- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a CAPsMAN-hoz csatlakoztatott eszközöket (AP) hogy lehetne "elrejteni" Winbox elől, tehát hogy azzal ne lehessen rájuk közvetlenül csatlakozni? Perszer már ha létezik ilyen beállítás, mert egy Mikrotik hálózaton mint ha ezt már megfigyeltem volna, viszont neten rákeresve nem találtam ilyet.
Illetve egy másik kérdés, hogy a CAPsMAN alól történő frissítést hogy kell beállítani? Mert most hogy kijött az új szoftver és firmware, mondom ki is próbálom a távfrissítést, rányomtam az Upgrade-re, viszont nem csinált semmit, még csak hibaüzenetet sem dobott, így muszáj voltam manuálisan frissíteni a wAP-ot Winbox-on keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- tordaitibi: Chatcontrol
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest