Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • abrtom87

    tag

    Megosztanám a sztorimat: Budapest, Egér út. 70 van, a forgalom ritmusát felvéve 75 körül mentem, belsö sávban, mivel hamarosan lekanyarodni készültem, a külsöben kavics szállító teherautók mentek lassan. Egyszercsak bejön mögém a semmiböl egy Fordos csaj, szerintem jöhetett vagy 100-al. Villog, dudál. Ott éppen 50-es lesz a tábla (benzinkútnál) így ütemesen elkezdtem fékezni, szépen lassan, kb 60-ig, így is jóval túlmenten a táblán. A Ford közben kis híján nekemjött. A lámpánál kiugrott a csaj és fenyegetözni kezdett, hogy neki kamera van a kocsijában és büntetöfékezés miatt fel fog még ma jelenteni. Meg küldi a felvételeket a Bpi autósoknak, ahol majd szét fognak engem szedni, mert amúgy is gyülöli mindenki az ilyen luxusautósokat. Szerinte a bíróságon se lesz sok esélyem, a büntetöfékezö luxusautós a békés Fordos családanyával szemben.
    Nagyon vicces szerintem. 1. Miért hiszik, hogy a belsö sáv valami gyorsító sáv ahol túl kell lépni a megengedett sebességet? 2. Azért mert ö gyorshajt, nekem 70-80-al kéne közlekednem amikor 50-es tábla van már? Nekem be kéne vállalalni, hogy ott mér a yard és kapom a bírságot?

    Csak szerintem egyre több az ilyen őrült az utakon? Nem most volt az eset, még nyáron, azóta persze semmi nyoma a nagy feljelentésnek.

Új hozzászólás Aktív témák