Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarknessHope

    senior tag

    válasz philoxenia #96043 üzenetére

    tebyleg köszi a segítséget de a masodgeptől saját objektívevel szinten elvárok egy minőseget, ami nem kompakt, ott elvarok egy jo af et egy jo videót, amikor a madarasz mód van nem erdekes az af a korabban írt okból, mivel közeli mozgóra ott a nikon. a gep többszörös hasznosítasú lesz,mashogy nehezen fogadnam el a döntesem hogy kiadják penzt masodgepre.. 1 hasznalat: nikon 200-500 al (plusz neha még akár 2xrajta állatkodashoz) egy tavolban figyelős, jó evf-el, elesegviszzajelzes elkiemelessel pl.

    2. hasznalat önalló, dslr nél kissebb gép, kiranduláshoz, ahol súly számít, ez egy utazózoom obival lenne. ha lehet videókamerakent is megalja helyét, de nincsenek nagy videós tapasztalataim a gh5s tudasa tuti nem kell, ezerfele feldogozhatósaggal stb, mert kb most kezdenem tanulni..nagy sebességű videó se lenne utolsó, de ez nelkülözhető most..
    3. szempont, , egy telefont gagyi webkamerat meghaladó webkamera, akár élőzes vloggerkedés témara is kesőbb. ezt mind tudnia kene..

    nehéz téma.. de sose voltam egyszerű.. a nikon 1 re még visszaterve.. volt nikon 1v 1 acsaladban és eredetileg ujonnan valoban jó fókusza volt, gondolom ílyen alapotaról íródott az a korabbi cikk, de aztan előjött ez az af probléma amikor a rendes gyári obojaival sem talal elesseget egy szobaban.. kb csak kint napfényen.. ugyanezt tapasztaltam amikor neztem.v2-t hasznaltan.. ft-1 adapter is kb hasznalhatatlan esetlen volt... elvben nikon 1 v3 nak még adok eselyt..de alig adják el + mivel az egész rendszer támogatása megszünt barmennyire is bírnam ezt a rendszert kidobott pénznek tűnik..

    [ Szerkesztve ]

    Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!

Új hozzászólás Aktív témák