- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
őstag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Nem mondtam hogy mi. Használatra, minőségre abszolút jó, és nem büdös benne a ruha. Mosogatógép is van, az is jó cucc.
-
A bauch egy nemet wirlpool ami meg egy kommersz kozepkategorias gyártó nem?!
Nem lattam toluk semmi felsopolcost, csak ugyanazt a kondezacios dolgot mint a gyartok 99%-tol.Ha tudsz hoszivattyus moso-szaritot szivesen veszem a linket

A kondenzacios szaritas a technologiaja miatt egett szagot hagy vissza a ruhan.
Nem igazan van elorelepes ezen a nagyhaztartasi gep piacon evek ota szvsz. -
Alaaf Pi
őstag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Bauknecht mosó-szárítóban biztosan nem lesz büdös a ruha.
-
@Bog
Most néztem meg az 5 legjobb dolog a cesen vidit yt-n.Az egyik a dreame és a többi pl xiaomi a nagyháztartási gép a piacokon jelenléte.
nemrég láttam, pl hogy már itthon is kapható Xiaomi Mijia mosó-szárítógép.Ezek ugyanazt a kommersz hulladék kondenzációs technikát használják amitől büdös lesz a ruha a végén, így inkább nem is használjuk mi sem több ilyen kombi gép után és messzire kerüljük.
Amit ki akarok hozni, hogy alig 1-2 gyártó kínál hőszivattyús mosó-szárítót pl electrolux/aeg ami tényleg upgrade és használható.
Ebben várnék a kínaiaktól igazi piaci nyomást hogy fellendítsék ezt a nagyháztartási gép piacot ne csak belesimuljanak sokadik gyártóként a többi közé. Továbbítsd pl a dreames lányoknak
Tv fronton pl abszolút a futottak még kategória a xiaomi tvMásik a Clicks.
15 éve sápítoztunk a fizikai qwertyre hogy elvették, aztán már az első iphone megmutatta, és talán 1-2 ilyen iphoneos filmben is volt erről szó:
jó képernyőbillentyűzet kell, ami ott van ha kell és nem foglal helyet ha nem kell.Meghaladta a technika a fizikai qwertyt maroktelefon méretben.
Azóta ott a detachable 2 in 1 tabletek vagy átforgatható 360 notebook tabletek, subnotik, ceruzás tabletek, telefonok, kézírásfelismerés ai-val ha valaki tényleg sokat ír.
Szvsz ez nagyon pici rétegigény aki nosztalgiából ezt várja vissza, nekem pl abszolút zsákutca ma már a fix qwertyt cipelni.
Aztán majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

semmi több.