Új hozzászólás Aktív témák

• jaanoo89

aktív tag

válasz Mercutio_ #95226 üzenetére

Voltam Fuji napokon, az X-T30 nagyon jó méretű és a 23/2-re se panaszkodom, ráadásul csepp és porálló is. Össze tudnék rakni egy majdnem ugyanolyan méretű rendszert, mint amit most használok, amennyiben az X-T30 rendelkezne azokkal a számomra fontos tulajdonságokkal, amivel az Olympus a középkategóriában már 2012 óta rendelkezik. (Ibis, csepp és porállóság, nagyobb szemkagyló)

Igazából pont a váz tartott mindig is a rendszernél, a 17/1.8-t vagy teszem azt 25/1.8-t nem nehéz kiváltani ugyanolyan vagy jobb megoldásokkal máshol, csak a középkategóriás vázakat butítják rendesen, míg itt minden okosságot megkapott az E-M5 vonal is.

A képet kicsit a tegnap megszerzett 9-18 árnyalja, ez az objektív nagyon pici!! Ennek csak Canon M-ben van párja, de ott meg a többi objektívemnek nincsen. :D

Összességében mindig arra lyukadok ki, hogy nem hiába vagyok MFT user... szóval csak reménykedni tudok, hogy fogják az E-M5II/III formatervét, nem akarnak azon módosítani (olcsóbb is mint újra tervezni) és kiadnak egy negyedik változatot majd 1-2 év múlva, csúcs szenzorral. Felőlem a feature készlet is maradhatna ugyanaz mint az E-M5III-ban, csak tegyenek bele egy új szenzort és adjanak rá garit, aztán én úgy 2030-ig el vagyok. :)

Új hozzászólás Aktív témák