Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aginor
üzenetére
Igazad van a leírtakban, annyiból érzem speciálisnak a helyzetet, hogy én mostanában nagyon szerettem volna fejleszteni nagyobb felbontás és újabb funkciók (például fókusz) miatt. Igazán pro cuccom nincs az m43 rendszerben, tehát ha most nem fejlesztem tovább, nem vesztek vele sokat. Ha meglenne az az 1-2-3 pro obi ami nincs, és egy, a jelenleginél erősebb váz, akkor simán gondolkoznék benne hosszabb távon, de így (egyébként akármennyire is szeretem) könnyebben tudom elengedni.
Ha úgy rendszert nézek, akkor is megmarad a mostani szett, főleg a gx80-20/1.7 kombináció miatt. Használni is fogom. Tehát alapvetően nem elhagyni akarom, hanem nem akarok bele invesztálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest