Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
válasz
Tin_Shield
üzenetére
Igen, nem gondoltam meg jó.
Sok helyen írták/láttam, hogy a 25-ös másabb képet ad, kicsit telésebbet és nem torzít annyira talán ember fotónál vagy hasonlónál. De pont ezért van nálam a teddpróba keretében éppen az Oly 25 mm.
Mikor megvettem a kitet akkor azt hittem nem fog zavarni a cserégetés, különösebben nem is zavar de utazásnál elég jól jönne, hogy nagylátóról gyorsan át kell váltani telére.
A 12-45PRO-t azért néztem, mert viszonylag kompakt és állítólag nagyon élesképe van. F4 szerintem nem hiszem hogy zavarna. Tájkép város fotónál nem hiszem, hogy annyira számítana. Low-lighthoz meg estihez úgy is állványt használok, illetve ott a 17 mm-s. A 12-42PRO-t is néztem, de az meg szerintem túl nehéz lenne ehhez a vázhoz.
Lassú Víz: Igen ez egy jó mondat
25 mm-es helyett gondolkotok még a 45-ös Oly-n, de egyszerűen nem jutok dűlőre. Nézegettem Lightroomban az zoom objketíveknél, hogy milyen tartományt használok. A 25 és 45 is kb ugyanannyi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sok helyen írták/láttam, hogy a 25-ös másabb képet ad, kicsit telésebbet és nem torzít annyira talán ember fotónál vagy hasonlónál. De pont ezért van nálam a teddpróba keretében éppen az Oly 25 mm.