Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
A jupio, patona és egyéb akksik vajon mennyi ideig állnak a kínai raktárban mire megvásárolod? 12 éves Olympus DSLR-em évekig állt a szekrényben, kb 2013-ban tettem le, azóta egyszer ~2016-ban kölcsönadtam, de az illető nem használta, majd megint pár év a tatyóban és kölcsönadtam rokonnak. Még most is működnek az eredeti Olympus akksik, nem volt panasz rá. Most megint el lett téve talán évekre, majd ha valamiért előkerül kiderül, hogy jó e. Sok év után elővett butamobilt használ a lányom, egy heti nyaraláson azzal hívott, töltőt se vitt. Most két hét után is félig van villannyal. Még sorolhatnék ide sokat állt tabletet, notebookot is. Ilyen márkás, Olympus, Pana, Samsung, Lg... rendes akksik nem nyiffannak ki egy-két év állástól, pont az a ritka kivétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest