Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terapeuta
őstag
válasz
stargazer
üzenetére
nincsenek extra elvárásaim, családi album fotós vagyok
Értem. Azért azt megjegyzem - saját tapasztalat, tehát ha eltérő vélemény, annak magam örülnék a legjobban - hogy lehet jó ISO tűrő géped, elsősorban FF és igen, nem fog annyira zajosodni a gép, sőt a képen egy zajpöttyet sem fogsz látni...ennek ellenére a gyenge minőségű fény, ami általában jellemzi a beltéri világítást úgy általában mindenhol, ugyanúgy elronthatja a képet. Az tény, hogy azok a helyszínek amit felsoroltál, változó helyszínek, és a fényerő nagyon nagy szabadságfokot ad, gyakorlatilag bárhol használhatod, jó fehéregyensúly, expokorrekció a témához és készen vagy.
Ha innen nézzük, akkor lehet egy olcsó FF kell, pénzárcától függően megfelelő fix.
Ha zavar a zaj, és írod kellene a mélységélesség, akkor alapvetően nem az MFT a te rendszered.
Bár én lehet az ISO-t felvinném a mostani gépeden 3200-ra, és 1/100 alá nem mennék, ha meg nagyon mozognak inkább 1/250 alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest