Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
"Az itteni közösség többségének ugyanakkor megfelel az MFT minősége."
Ez azért annyira nem meglepő egy MFT topikban.
De amúgy nem amellett kardoskodok, hogy az MFT nem elég."Én hiába váltanék FF-re, a képeim 98%-án nem lenne érdemi változás."
Én gyakran fotózok kevés fénynél a városban, G80-on az ISO 3200 már nagyon a vége, a Sony A7 III-at még ISO 12800-ig elengedném (nagyjából amúgy ez a két fényérték a jól körülhatárolható előnye). Van akinek az ISO 12800-ra való igény épp annyira nem számít, míg fordított esetben a kompaktságra való igény. A másik meg a DOF, de ebbe már nem akarok belemenni, mert sok felkent MFT szamuráj menten agyvérzést kap.

"És itt sokan gondolják úgy, hogy ez az FF-et vásárló amatőrök nagy hányadára is igaz."
Ez nem FF specifikus dolog, ez az összes kütyübuzi gyűjtőszenvedélyre igaz. Egyesek MFT vázat gyakrabban váltogatnak, mint én alsógatyát. Én is jókat röhögök amúgy azokon, akik begyűjtenek egy FF vázat, meg fogcsikorgatva nyögik az objektívek árát a nagy semmire, de ha azt akarod megnézni, hogy egyik vagy másik rendszer hol fog tartani 1-2-3-akárhány év múlva, akkor nem csak a tudatos vásárlókat kell figyelembe venned. A gyártó szemében csak egyféle vásárló létezik: Amelyik fizet.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux Mint
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De amúgy nem amellett kardoskodok, hogy az MFT nem elég.