Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz Mercutio_ #89089 üzenetére

"Mivel 30-40 éve már elterjedt a zoom és ultrazoom, így aki hamarabb érkezett az leginkább a nyugdíjas"

Ne keverd össze azzal, hogy létezett, vagy megfizethető volt és széles tömegek is használták. :)

"a lábzoom, a mobil "képminősége" pedig nekem sokszor kevés."

Én nem azt mondtam, hogy Mercinek elég egy mobil mindenre, hanem azt, hogy a nagy többségnek igen és éppen ez a trend igazolja, hogy a zoomba vetett hit egy kissé túlértékelt. Akinek mégis többre van szüksége, az már egyre tudatosabb és nem vesz meg minden fapados szirszart, mint egy EOS 1000D vagy anyámkínja.

(#89090) pandur99: A fotózás és videózás a szakmám. Nem azért nem fotózok sokat egy nyaraláson, mert nincs ingerem rá, hanem mert megtanultam, hogy haszontalan fotókra pazarolni az időt csak a pihenés rovására megy. Amúgy az utcai fotózás az egyik hobbim, de ezt egyedül művelem, nem kell másnak sem hozzám igazodnia, meg nekem sem másokhoz és magányomban tudok legjobban a fotózásra koncentrálni. De ekkor sem fotózok le mindent ami a lábam elé omlik. Van amikor egész nap járom a várost, lóg a gép a vállamon és 20-30 fotóval megyek haza, közben tök jól éreztem magam.

Új hozzászólás Aktív témák