Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dzz

aktív tag

válasz jaanoo89 #87302 üzenetére

Ez már csak személyeskedés részedről, mert:

1, Fél fórum=te és még 1,2 felhasználó, akik még mindig a jobb objektív vásárlásnál akadtak le...
    2, sehol nem állította, hogy meglövi 1" géppel, ellenben veled, mert te állítottad! :)

Ez már nem más, mint a bizonyítványod magyarázása és a hőn szeretett rendszered magasztalása! Nem érted, mert nem akarod érteni :) Nincs ezzel baj, de érdekesnek hat visszaolvasni, hogy miként véded minden alkalommal, ha ilyen kerül szóba. Eddig nem tettem meg, most egy kicsit visszaolvastam, mert ráérek! Azt hiszem, hogy objektív véleményt egy elfogult embertől nem érdemes várni, mert ez már nem a mikrofourthirds-ről szól, hanem a hitről! Kár, hogy hamarabb nem kapcsoltam! hibavisszától bocsánatot kérek megint, mert az ő hozzászólására reagáltam, de nem az ő állítására, hiszen ő legalább hozzáadott a saját gépével valamit, mire reagáltam is! A legtöbb segítséget egy német csoportban kaptam, ahol nem támadtak le, hanem akinek ilyen gépe volt, ment és lőtt pár képet, akinek nem volt, ő meg nem akarta lenyomni a torkomon, hogy „jójazúgymegtevagyahülye” :) Volt akinek még rosszabra sikeredett és senki nem tituálta ezért hülyének, hanem közösen megállapították, hogy ez ennyit tud. Hihetetlen... Senki nem linkelgetett a váz értékénél 3-4x többe kerülő obis képet... Jah, és nem az anyanyelvem, mégis értették :D Csodálatos!

Ez egy nyílt csoport az mft-ről, ahol vannak kezdők és profik (nem attól profi, hogy nagy a szája, hanem látom a képeit és amiről beszél!)! Egy átlagos felhasználó, mint én csak használni akarja a rendszerét, lehetőleg bármely helyzetben. A határok pedig nagyon eltérőek ezeket a helyzeteket illetően, csak te ezt erőszakkal a rendszer javára akarod billenteni és nem engeded meg az ellentmondást, pedig nagyon nincs így!
    Sajnálom, hogy így alakult! Vannak más csoportok/fórumok ahol vannak hozzám hasonló amatőrök, félprofik, mint te és vannak profik is akik segítenek eligazodni a rengetegben, anélkül, hogy erőltetnék az igazukat! Ha nem jött volna ez az exra zaj a gépemen, ki sem derült volna számomra soha, hogy maga a G7/70 a legzajosabb szenzorok egyikét kapta meg (hozzáteszem, ebben nem segítettél előbbrejutni, ellentétben azokkal akik velem együtt próbálkoztak G7/70-en) és sosem tudtam volna meg, hogy a GX80 már elegendő lehetne! Számomra tanulságos volt, mind a fotótechnikai, mind pedig az emberi vonalon is az egész.
    Fogom olvasni továbbra is a fórumot, de ez volt itt az utolsó hozzászólásom.

Új hozzászólás Aktív témák