Hirdetés
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IOS kérdés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
myckie2
üzenetére
Ha van egy kis időd, az elmúlt 150-200 hozzászólás sztárvendége tuti a GX80 volt.

Ha hátrány kell, akkor:
1, kereső van, jobb mintha nem lenne, de azért az E-M10 II-é jobb.
2, szerintem jól összerakott gép, de valahogy a gombok és tárcsák jobbak az Olympuson (ezt csak érzésre mondom)
3, nincs rá markolat, vagyis van is meg nincs is, ebben majd megerősít valaki, én úgy tudom, hogy nincs rá (a gx9-re van, hasonló méretű váz, talán rámegy valahogy...)
4, nekem a gx80 és az E-m5 II szemkagylója (vagy hogy hívják azt) SEM jött be, az Olympushoz bár borsos áron, de van hozzá nagyobb és azzal álom használni a gépet, GX80-nál nincs lehetőség ezt cserélni. (ez is csak egyénfüggő, lehet téged ez nem érintene)
5, számomra a legfontosabb, a színek nekem nem jöttek be, ha gyakorlott Lightroom felhasználó vagy, ez kisebb probléma talán, nekem ez volt a váltás igazi oka, az előzőeket még elviseltem volna.Ugyanitt, ha lesz végre időm a hétvégén, hogy kidolgozzam a maradék vele készült képeket, én eladom a még garis gx80-omat, 1 hetet töltött velem a nyaraláskor 11 hónappal ezelőtt, illetve azóta kb 5ször 1-1 fél napra vettem kézbe. Persze nem akarok én itt reklámozni, arra másik fórum való, csak megemlítem hogy az elkövetkezendő 1-2 hétben biztosan lesz 1 db újszerű állapotú a használt piacon
(bár szerintem most is van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(bár szerintem most is van)