- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Jól kiszúrt velem tegnap az FL-LM2 kisvaku.
Végre összeállt a legó-bringám, feltekertem gyorsan vele a Gellérten a rétre pár fotóra, mivel az idő már közeledett a sötétedéshez, bedobtam a 36R-t is a táskámba. Ott vettem csak észre, hogy a 36R-ből múltkor kifogyott az akku, és most csak a miniszettel voltam fent, nem volt nálam tartalék. Sebaj, van a kisvaku, felrakom azt, egy kis fillre amíg sötétedik blue hour elején még az is elég. Lövök 2-3-at, még minden működik, áttolom másik helyre a bringát, és elkezd össze-vissza működni, pl. lövök -2 alexpó és vaku +0.3, minimált villant; vaku +0.7 hajszállal erősebb; vaku +1.0 villant egy jókorát, túl sok is lett, vissza 0.7, nem villan... Onnantól kezdve 80%-ban el se sült, bármit állítottam, fill, slow, slow2, manual. Kikapcsoltam, levettem, megtörölgettem a kontaktokat, semmi. Ma este itthon megpróbáltam megint, hogy behalt-e, vagy hátha a hideg miatt volt, de semmi. Ellenben a délutáni fotók után az akku már elkezdett villogni, úgyhogy kicseréltem másikra, erre azzal egyből villant...
Legalább valami figyelmeztetés lenne, hogy "hé öreg, csak fullos akkuval vagyok hajlandó elsülni"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest