- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi piacra lépett az Oppo A6c
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Az este még kutyafuttában lőttem a kertben 33 képet úgy, hogy a 'téma' (virág, kaspó, kémény...) 5m-nél messzebb legyen. Az első adagja életlen, az 1/30-t nem tudom vele megtartani
Ezt sejtettem, be is kapcsoltam a többinél a stabit, ezután nincs bemozdulásos és szerintem mind éles és jó helyre került a fókusz. Ezt persze nem muszáj elhinni, egyetlen bizonyíték lenne hogy a sorszámozás folyamatos, nem a jók vannak kiválogatva. Viszont 1.8-on ezen a tárgytávon, kb 10-20m-en gyenge az éle és a háttér se túl tetszetős. 2.8-on viszont karistol.
Ilyen telézésre nem használom, csak portréim vannak vele. Majd ha lesz kedvem, időm kipróbálom rendesen ebben a távli műfajban. Három éve van meg, de fókuszproblémám nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Építő/felújító topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Autós topik
- SkyShowtime
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Tesla topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt sejtettem, be is kapcsoltam a többinél a stabit, ezután nincs bemozdulásos és szerintem mind éles és jó helyre került a fókusz. Ezt persze nem muszáj elhinni, egyetlen bizonyíték lenne hogy a sorszámozás folyamatos, nem a jók vannak kiválogatva. Viszont 1.8-on ezen a tárgytávon, kb 10-20m-en gyenge az éle és a háttér se túl tetszetős. 2.8-on viszont karistol.