- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Többen leírták itt, hogy nem fókuszál rendesen/ nem éles/ téveszt nyitott rekeszen. Én bevallom nem mélyedtem bele annyira, hogy megállapítsam mi a konstrukció hibája.
Az, hogy sok embert nem zavar teljesen érthető. Eltérőek az igényeink, elvárásaink. Valószínűleg a hiba sem egységesen jelentkezik minden obinál. Pl. a tiéd ezek szerint tökéletes számodra. Ezzel nem is vitatkozom, hiszen lehet akár későbbi széria, amin egyáltalán nem jelentkezik a gond.SZERINTEM ez adottság ennél az objektív típusnál/szériánál. Ezt abból gondolom, hogy a kezem között egyszer megfordult Pana is ezt csinálta, de le sem írtam még sehová, mert tényleg csak egy röpke kattogtatásra volt a kezemben. Lehet user error volt. Ha tetszik hangosan gondolkodom. Ahogy madgie, fedman, gorgo, én is mind-mind ott rontottuk el, hogy nem csináltunk téglafal tesztet.... Ennyi történt. Te meg kened szét a csempén. Csak nem értem minek, hiszen téged nem érint a hiba.
Ja, a trollkodás megjegyzésed kikérem magamnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BMW topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Megkímélt -
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest