- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
jjeahh
üzenetére
Csak az újabbakhoz. Kedvedért kipróbáltam a konvertálós trükköt és beveszi az ACR

Átkonvertálod .dng-be majd ezzel az editorral megnyitod, search: DMC-G6 és a második találatban átírod a 6-ost 7-re. Aztán hogy jobb e így a G6 azt nemtom. GX80-nál jót tesz, a Standard jött be.
Viszont Silkyvel olyan részletek jelennek meg amik semelyik másikkal nem és ezt nem is értem, pl. itt az ACR-ben (vagy C1-ban) nem látszanak a pollenek, míg Silkyben ott csillognak.
1:1-ben láthatóan rondábban, kicsit vízfestményesen élesít, de mégis részletesebb meg szerintem jobbak a színek, de az se mindig. A csúcsfényekből egy hagyafacnyival kevesebbet tud visszahozni, az erre való eszköz elég gyenge. Mondjuk ez a helyzet más gépek rawjával is meg van, valszeg ez is olyan mint az álom gép, hogy mindenből a jót szemezgetném össze
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest