Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Mihez képest és milyen értelemben?(fizikailag, a látható kép, mittomén)
Kulcslyuk érzés. Egész rá kell tolnom a kis műanyag ablakra a szemgolyóm és egy csőbe nézek aminek a végén ott a kijelző. Szerencsére ez az egy gépem van. Így pár hét-hónap múlva megszokom.
iISO/autoISO erre nem jó? Előbbi már a gm1-ben is elég jó (de a legtöbbször az ősöreg G3-ban is jól dogozott) így mehet másik paraméternek a +/- kompenzáció.
És milyen jó lenne, ha nem kéne pöcögtetni. Vagy be tudnék állítani egy minimális rekeszt. Mert tudom pl., hogy honnan tud biztonságosan fókuszálni és épp nem kell extra fényerő. Beállításokat elraknám C módokba és csak nyomnám az exponáló gombot mint süket a csengőt.
Olyan érzésem van, hogy Konosuke Matsushita 1966-ban elment egy vidéki fotós szakkörre és az ott hallottakból írt haikuját kifüggesztették a fotó tervezőrészleg falára 67-ben és még most is mindenki ez alapján dolgozik.Ha már E-M 10 II: Ahhoz képest jpg és raw képminőség milyen?
Mivel sajnos nincs itthon EM10 II, így ezt bajosan tudom megmondani. Szubjektív véleményt majd írok a kép és videó minőségről, de még fotót nem is csináltam vele
A 4K 24p viszont letaglózó. A nyakpánton földig lógatva sétáltam egy nagy fekete bogár után. Smooth 
Mi ez a megoldás? Vagy melyik módot szánja a pana a fix 1/60s záridős videóra?
A fix záridő nyilván megoldott. Én arra gondolok, hogy megadom a minimális és maximális értéket. Az autoISO manuál videó módban leginkább firmware frissítéssel oldható meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sweet.tv - internetes TV
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 4K 24p viszont letaglózó. A nyakpánton földig lógatva sétáltam egy nagy fekete bogár után. Smooth