Új hozzászólás Aktív témák
-
Boedoer
csendes tag
válasz
pandur99
üzenetére
Ez az, ami többek között nem tetszik: "Swivels 60° left, 90° right". A meike teljesen körbefordul és gyorsabban újratölt, meg tud még egy-két pluszt.
-----------------------------------------------------------
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását!

Azt hiszem meggyőztetek - vagy én saját magamat
- a nissin i40-ről. Az oly vakuknál (nem beszélve a metzekről) kisebb, de a számomra fontos paramétereket tudja elfogadható kulcsszámmal és sebességgel.Számomra az e-m5 a 12-50, 45, 20-as triumvirátussal a kompaktságról is szól, ezért még véletlenül sem gondolkodok portrémarkolatban és hatalmas villantókban. A jelenlegi szettem 3 objektívvel elfér egy akkora tatyóban, amibe a jó öreg oly e-1-et önmagában is nehéz lenne beletuszkolni. Ehhez kell nekem egy kicsi, kompakt, de okos vaku. Persze a táskában nem fog elférni, de azzal a jópofa kis övre akasztható tokkal a probléma megoldva és a vaku is mindig kéznél lesz.
Szép fényeket!

Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- a nissin i40-ről. Az oly vakuknál (nem beszélve a metzekről) kisebb, de a számomra fontos paramétereket tudja elfogadható kulcsszámmal és sebességgel.