Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
jjeahh
üzenetére
Nem akartam ennél jobban belefolyni, de ám legyen..
Mivel engem már úgy is utál itt mindenki, még így utoljára megeresztek egy talán szokatlanul őszinte gondolatmenetet, amit aztán utána lehet szabadon tetszés szerint szétcincálni.
Egy dolog a fizetős meló és egy megint másik a boldog gondtalan amatőr lét. Utóbbiban mások az elvárások, sok minden megbocsátható, vagy akár fel se tűnik. Az hogy például az ezerféle manuális kacat miatt más és más a képi és színvilága van a képeknek az egy-egy kiragadott felvételen fel se tűnik. Külön-külön nézve nem probléma, ha nem áll össze egy egységes anyaggá.
De a mostani történet ott kezdődik, hogy full amatőrként vállaltatok el fizetős melót. Azon most jóindulatúan lépjünk át, hogy ez amúgy mennyire oké.
Ami inkább érdekes, hogy már mikor még csak elmesélted, mivel és hogyan vágtatok neki sokán már akkor fogtuk a fejünket, mert már előre láttuk, hogy ebből így sok jó nem fog kisülni. Hát most itt tartunk, de ahelyett, hogy levonnád a következtetéseket, bemész sündisznóba és azt a nálad tapasztaltabb embert szidod, aki már akkor is csak segíteni próbált. Ezzel csak az a baj, hogy ha minden kritikát támadásnak veszel úgy marha nehéz lesz továbblépni.A történet másik fele, mikor Sony (Canon) gépekkel rövid ismerkedés után neked esetleg valami mégse sikerülne úgy ahogy azt kell, akkor nálad csípőből a gép, a technika lesz a hibás. Miközben világszerte rengetegen készítenek Canon és Sony gépekkel vérprofi anyagokat. Talán azon se ártana elgondolkozni, hogy ez miért lehet.
Tudom mindezt most megint támadásnak fogod venni, amit részben meg is értek. Nehéz ilyen mennyiségű kritikát egyszerre megemészteni, de hidd el, hogy mindez nem ellened, hanem érted van. Ha a kritikák állandó kimagyarázása helyett, kezdőként kicsit több alázatot tanúsítanál és a bűnbakkeresés helyett inkább arra koncentrálnál, hogy legközelebb mit csinálhatnál esetleg te jobban, akkor sokkal meredekebb fejlődési ívet is leírhatnál a jelenleginél.

Na de most már tényleg leléptem a fórumról, ígérem most már erős leszek és tényleg nem láttok itt engem most jó darabig, szóval lehet szidni bátran, úgyse fogok válaszolni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR - Új -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest