Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FEDman

    addikt

    válasz jjeahh #69674 üzenetére

    Nem akartam ennél jobban belefolyni, de ám legyen..

    Mivel engem már úgy is utál itt mindenki, még így utoljára megeresztek egy talán szokatlanul őszinte gondolatmenetet, amit aztán utána lehet szabadon tetszés szerint szétcincálni.

    Egy dolog a fizetős meló és egy megint másik a boldog gondtalan amatőr lét. Utóbbiban mások az elvárások, sok minden megbocsátható, vagy akár fel se tűnik. Az hogy például az ezerféle manuális kacat miatt más és más a képi és színvilága van a képeknek az egy-egy kiragadott felvételen fel se tűnik. Külön-külön nézve nem probléma, ha nem áll össze egy egységes anyaggá.

    De a mostani történet ott kezdődik, hogy full amatőrként vállaltatok el fizetős melót. Azon most jóindulatúan lépjünk át, hogy ez amúgy mennyire oké.
    Ami inkább érdekes, hogy már mikor még csak elmesélted, mivel és hogyan vágtatok neki sokán már akkor fogtuk a fejünket, mert már előre láttuk, hogy ebből így sok jó nem fog kisülni. Hát most itt tartunk, de ahelyett, hogy levonnád a következtetéseket, bemész sündisznóba és azt a nálad tapasztaltabb embert szidod, aki már akkor is csak segíteni próbált. Ezzel csak az a baj, hogy ha minden kritikát támadásnak veszel úgy marha nehéz lesz továbblépni.

    A történet másik fele, mikor Sony (Canon) gépekkel rövid ismerkedés után neked esetleg valami mégse sikerülne úgy ahogy azt kell, akkor nálad csípőből a gép, a technika lesz a hibás. Miközben világszerte rengetegen készítenek Canon és Sony gépekkel vérprofi anyagokat. Talán azon se ártana elgondolkozni, hogy ez miért lehet.

    Tudom mindezt most megint támadásnak fogod venni, amit részben meg is értek. Nehéz ilyen mennyiségű kritikát egyszerre megemészteni, de hidd el, hogy mindez nem ellened, hanem érted van. Ha a kritikák állandó kimagyarázása helyett, kezdőként kicsit több alázatot tanúsítanál és a bűnbakkeresés helyett inkább arra koncentrálnál, hogy legközelebb mit csinálhatnál esetleg te jobban, akkor sokkal meredekebb fejlődési ívet is leírhatnál a jelenleginél. ;)

    Na de most már tényleg leléptem a fórumról, ígérem most már erős leszek és tényleg nem láttok itt engem most jó darabig, szóval lehet szidni bátran, úgyse fogok válaszolni. :)

Új hozzászólás Aktív témák