Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Nemtom, en ma este meglepoen siman hazajutottam (ertsd: oldalt bementem es felszalltam a vonatomra). Reggel az utolso vonatok egyiken voltam, ami bejott a palyaudvar lezarasa elott, no akkor azert teljesen mas volt a szitu, gyakorlatilag a karam (aka: peronkapu) kinti resze meg volt szallva, tomve volt menekultekkel. De aztan lezartak a palyaudvart, kitereltek mindenkit, ujra megnyitottak es azota csak rendorokon keresztul lehet bejutni, tehat a palyaudvar teruleten elvileg nincsenek menekultek, igy a vonatok akadalytalanul jarnak. Kis kesesek abbol lehetnek, hogy nem tudjak rutinbol porgetni a vonatokat, mert railjeteket kipakolak a 12. 13. vaganyra igy egy rakas vonat mashonnan indul. Hacsak erovel nem tornek be kintrol a palyaudvarra (kiindulva abbol, hogy hetfon este olyan fegyelmezett kb. 50+ meteres sorban alltak kettesevel a railjetre feljutni kivanva, hogy par ovodas csoport megirigyelhetne), szerintem ettol egyelore nem kell felni (fenntartva persze, hogy ekkora tomegben barkinel elszakadhat a cerna es lehet hulye -barmelyik oldalon-, es tobb ezer menekult vs. 100+ rendor komboban azert masodpercek alatt spiralba lehet vinni a dolgot).
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatás
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Projektor topic
- VoIP telefonálás
- Milyen egeret válasszak?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest