Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• asdf_

veterán

válasz Lassú Víz #68323 üzenetére

Nemtom, en ma este meglepoen siman hazajutottam (ertsd: oldalt bementem es felszalltam a vonatomra). Reggel az utolso vonatok egyiken voltam, ami bejott a palyaudvar lezarasa elott, no akkor azert teljesen mas volt a szitu, gyakorlatilag a karam (aka: peronkapu) kinti resze meg volt szallva, tomve volt menekultekkel. De aztan lezartak a palyaudvart, kitereltek mindenkit, ujra megnyitottak es azota csak rendorokon keresztul lehet bejutni, tehat a palyaudvar teruleten elvileg nincsenek menekultek, igy a vonatok akadalytalanul jarnak. Kis kesesek abbol lehetnek, hogy nem tudjak rutinbol porgetni a vonatokat, mert railjeteket kipakolak a 12. 13. vaganyra igy egy rakas vonat mashonnan indul. Hacsak erovel nem tornek be kintrol a palyaudvarra (kiindulva abbol, hogy hetfon este olyan fegyelmezett kb. 50+ meteres sorban alltak kettesevel a railjetre feljutni kivanva, hogy par ovodas csoport megirigyelhetne), szerintem ettol egyelore nem kell felni (fenntartva persze, hogy ekkora tomegben barkinel elszakadhat a cerna es lehet hulye -barmelyik oldalon-, es tobb ezer menekult vs. 100+ rendor komboban azert masodpercek alatt spiralba lehet vinni a dolgot).

Új hozzászólás Aktív témák