- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Nem tudom, lehet fém, nem azt írtam,hogy műanyag, hanem hogy műanyagos érzetű, legalábbis számomra. Gombok: oké kissé eltúloztam mert furák voltak nekem a c1, c2, c3 gombok is, mondjuk gondolom ezek custom gombok, mint más gépen az fn. Csak a szerencsekerék alsó részén meg a közepén lévő gombon nincs felirat. Én szeretem a sony-t amúgy, még mindíg egyik álomgépem az a7s, csak nem ennyiért... valahogy elvártam a prémium érzetet, de sem tapintásra, sem ergonómiára/kényelemre, sem keresőben nem éreztem, hogy ez egy drága cucc, az érintő kijelző is hiányzott róla, a fedetlen szalagkábel meg elég bazári hatású. Nem mondom, hogy sz*r, biztos besza-behu képeket köpköd gyenge fényben is és b*romira kéne nekem is, csak sokkal kevesebbért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest