Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
MrChris
üzenetére
(#65207) MrChris: Egy PanaLeica 25/1.4et, de egy Oly 45/1.8at sem tud maradéktalanul kiváltani, nem is kell neki. De ahogy többször leírtam már, gyakorlati tapasztalatból, ha arról van szó hogy egyetlen objektívet kell választani, és változatos hely- és fényviszonyok vannak, pl. barangolás városban, szűkebb utcák és tágabb terek, közben sötétebb belső terek, pl. templombelsők, aztán persze alkonyat vagy este, tehát mondjuk minél kevesebb cucc egy külföldi kiruccanásnál, akkor egy jó stabis váz + a 12-40/2.8 az szuper választás.
(#65204) jjeahh: Nem biztos hogy értem amit írsz. honnan feljebb és mire nincs más mint a Nocticron? Mlyen célra/célokra? Mihez képest és mire "semmi extra" a 75-ös, és miért csak az 1.8 a releváns paraméter?
Más. Úgy néz ki ma megyek olyan koncertre ahová gépet is lehet vinni, hosszú idő után ma akkor a 45öst teszem fel, régebben nem volt semmi extra problémám vele, de kíváncsi vagyok tegnap óta megszaporodtak-e a nyűgök vele

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Macska topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP Elitebook 8470P - i5-3320M I 4GB I 180GB SSD I Cam I 14" HD I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest