Hirdetés
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- MWC 2026: Meglepetések nem voltak, de azért volt miről beszélni
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Március 17-én debütál az Oppo Find N6, fotókon a színváltozatok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Nekem a fujiban 2 dolog tetszik nagyon. Az egyik, hogy nem bayer szűrős és ezért nincs aa szűrő se, a másik pedig értelem szerűen a fixeiket iszonyatosan irigylem!
Viszont engem a hibridnek mondott kereső nem lelkesít. Ha jól értelmezem egy sima átnézeti kereső, ami tud zoomolni mint a régi filmes gépeken és van rajta néhány infó, szintén mint a régi filmeseken. És mi van, ha egy tele kerül fel rá? Akkor oda is tud zoom-olni? Szintén nem hoz lázba a tekerentyű a záridőkkel, se a blende kézi tekergetése, az videózásnál egy halott ötlet, főleg ahogy Madgie is kritizálta az auto óllás helyét, az szimpla idiótizmus. Viszont az expó korrekciós tárcsa az király.
Harmadrészt a retró külső nem hat meg. Tegye a dolgát akárhogy néz is ki, nekem bejön a nex féle modern külső, de a dslr forma is. Nem akarok pt cruisert se venni
Másik téma: azért nem ugyanaz egy 2-es fényerejű zoom-ot egy 1/1,8-as kompakt és egy 4/3-os szenzorra gyártani. Igen az Oly megcsinálta már mind a kettőt csak a gond az, hogy ami 4/3-ra készült azokat úgy hívják, hogy ZD 14-35/2 és ZD 35-100/2 és mindegyik ára 600k huf fölött van és az utóbbi súlya még a 2 kg-ot is meghaladja. Árukhoz mérten top pro obik. Ha ebből indulunk ki ezek nem 1000 usd-s üvegek, hanem több mint a duplája. Elég meredek.

Még egy fix 2,8-as zoom is drága mulatság aps-c szenzorra, ezért fosok a 16-50-től, hogy ha tényleg 2,8-as lesz, akkor nehogy véletlen a 200k helyett 400k legyen az ára, mert akkor falhoz vágom az 5n-t. (de előtte elindítom az 50p-s videót, hogy a memókarin rajta legyen a vég)
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- Moza Slypod-E motoros slider / motoros monopod
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív álcázóval
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter - Újszerű -
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest