Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haugland
aktív tag
válasz
MrChris
üzenetére
Huhh, a kérdés jó... tavaly nyáron mikor megvettem a gépet, akkor feltettem azt a programot ami megnyitja a G6-al készült RAW fájlokat.
Azóta most fotóztam először raw-ban
(Már látom magam előtt mindenki megvető pillantását és a gondolatot, hogy mit keres itt ez a színtévesztő, aki ráadásul csak a jpg-t köpködi a géppel...
)Igazából csak az az alkalmazás kellene amivel a legjobban lehet kezelni a G6 raw-okat. Ha ez nem a gyári lemezen levő alkalmazás, akkor csak a neve kellene ha TE/TI mást ajánlotok... (esetleg ingyenes alternatívákat is megnézek majd a 7végén)
A NAS-os dolog meg hasonlóképpen műxik, mintha egy merevlemezt látnál a gépedben. (Fizikailag több meghajtót tartalmaz, de csak 1 meghajtóként kezelem őket)
Lehet, hogy ott a baj, hogy én sem védem jelszóval ezt a meghajtót és azért nem műxik?
Majd kipróbálom!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Formula-1
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- PlayStation 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)