Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
k1csi
senior tag
Bocs, ha megint provokatív módon válaszolok, de nem emlékszem, hogy a Sony-t pozitív példának hoztam volna fel.
Globálisan meg valami teljesen másról szerettem volna írni (Sony totál mellékszál) valami olyasmiről, hogy a nagyobb váz-nagyobb obi MILC kombinációnak is van/lehet értelme (nem feltétlen számunkra, nekünk inkább a kis váz/kis obi/hordozhatóság, másoknak meg esetleg a brutál gyors sorozat/komolyabb tele/szuper felbontás) és mintha a top NX váz abba a másik, most még új MILC irányba indult volna. A Sony inkább úgy jött ide, hogy náluk nem látom az irányt.
Viszont érzésre annyira egymás mellett beszélünk meg off is a dolog, hogy inkább hagynám, bánom is, hogy előhoztam. Az LX100 számomra elég nyitott kérdés még (nem vitatva az érdemeit, számomra potenciális zavaró dolgokat is látok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest